Huvudmeny
Gör skillnad!

Forskardag 19 juni

Välkommen till Akademin för vård, arbetsliv och välfärds forskardag ”Hur gör vi skillnad?” Under en heldag på Scandic Plaza Borås träffas vi för att föra en dialog om bland annat datahantering, impact och externfinansiering.

Övergripande program

08:45

Frukostbuffé  

09:30

”Hur gör vi skillnad?”  Presentation, diskussion och reflektion kring datahantering och bibliometri, externfinansiering och impact, samt en snabbare form av presentationsrunda för att uppdatera oss om vad som händer på forskningsfronten inom akademin.

15:30

Avslutning

Hela dagen spenderas på Scandic Plaza Borås, precis intill högskolan.

Mer om forskardagens innehåll:

3-minutare

Utifrån tidigare önskemål kommer vi efter lunch att köra en snabbare variant av presentationsrunda, laget runt. Alla får 3 minuter till att berätta om "sin forskning". Förslagsvis kan man säga något om:

– vilket/vilka forskningsprojekt man är involverad i
– och var man befinner sig i denna process

Det är positivt om var och en givet förutsättningarna kan fundera igenom sin treminutare och vad som på kort tid kan vara värt att lyfta. Tack på förhand!

Forskardagen inleds med introduktion av Annelie Sundler och följs sedan av en timme om datahantering & bibliometri samt en timme om framtida utlysningar & input avseende externfinansiering/impact.

Anmälan är obligatorisk.

Välkommen!

Anmäl dig här senast 15 juni