Huvudmeny

Nyhetsarkiv


Högskolan i Borås
2016
Välj

Martin Hellström

Prorektor avslutar sitt uppdrag på Högskolan i Borås

Martin Hellström har nu ansökt om entledigande från sitt uppdrag som prorektor vid Högskolan i Borås.

Björn Brorström

Förslag till förnyad anställning för rektor

Efter samråd med Högskolan i Borås styrelseordförande Roland Andersson ställer sig Björn Brorström positiv till en fortsättning som rektor.


Klart med tillförordnad stabschef

Anders Stenström är från och med den 12 september tillförordnad stabschef för de två nya stabsfunktionerna vid Högskolan i Borås.


Fler lärargrupper på gång att rapportera resultat i Ladok3

Nu har lärarna i informatik fått en genomgång i resultatrapportering i Ladok. I mitten av november jobbar de skarpt i Ladok3.


”Äldre i populärkulturen” drog rekordpublik

Senaste Forskarcafé med tema åldrande i populärkultur drog en rekordstor publik på närmare 150 personer till The Kårner i Borås.


Kommer inte favoritadresserna upp i GroupWise?

Kommer inte favoritadresserna upp som förslag när du ska skicka mejl via GroupWise? Då kan det hända att Favoritadressboken har kopplats ur.


Ny samordnare för engelska översättningar

Kommunikation gör en extra satsning mot engelskspråkig kommunikation genom att anställa en samordnare för engelska översättningar, Eva Medin.


Nytt koncept med salladsbar populärt

Salladsbuffé i lösvikt – det är Albrecht's Lunchrestaurangs nya koncept för lilla serveringen utanför Gröna matsalen i Balder.


Internationellt samarbetsprojekt ska underlätta masterstudier

Hur kan man minska avhopp bland studenter på avancerad nivå? Detta ska ett nytt internationellt samarbetsprojekt ta reda på.


Vässa ditt akademiska skrivande på engelska

Dags att publicera din vetenskapliga artikel internationellt? Nu kan du få hjälp att utveckla ditt akademiska skrivande på engelska.