Huvudmeny

Nyhetsarkiv


Högskolan i Borås
2017
Välj

Skärmdump

Var med och tävla i Forskar Grand Prix

Nu är det din tur att vara med i Forskar Grand Prix. Tävlingen där forskare, på bästa sätt, presenterar sin forskning på fyra minuter.

Britta Alfredsson

Möt Britta – medarbetare på högskolan i 40 år

Från 87 medarbetare till över 700 – det har hänt mycket under högskolans 40 år. En som varit med från start är Britta Alfredsson, löneadministratör.­


Studenthälsan har ökad beredskap

Efter attacken i Stockholm har Studenthälsan ökat sin beredskap för att ta emot studenter i behov av att samtala kring den senaste tidens händelser.


Nationell tyst minut kl.12:00

Måndagen den 10 april sörjer hela Sverige med anledning av attentatet i Stockholm i fredags. Högskolan i Borås deltar i den tysta minut som...


Angående händelserna i Stockholm

Med anledning av dådet i Stockholm fredag 7 april har Högskolan i Borås sökt och fått kontakt med medarbetare som i tjänst befunnit sig i Stockholm.


Tyst minut

I dag, torsdag 6 april klockan 12:00 deltar Högskolan i Borås i en tyst minut med anledning av den tragiska bussolyckan i Härjedalen.


Inblicksfrågan: Varför flaggade vi inte på samernas nationaldag?

Biträdande IT-chef Jane Edström på Campusservice och IT besvarar frågan och berättar om högskolans regler för flaggning.


De tar hem det pedagogiska priset

Nu är vinnarna av 2016 års pedagogiska pris utsedda. Det är kurslaget för kursen Engelska med didaktisk inriktning som tar hem priset.


Högskolan förbereder sig för den nya dataskyddsförordningen

En ny dataskyddsförordning börjar gälla den 25 maj 2018 och nu behöver högskolan förbereda för detta.


Jörgen Tholin till hörande för tjänst som ny prorektor

Jörgen Tholin är den kandidat som förs fram till hörande för tjänsten som prorektor vid Högskolan i Borås.