Huvudmeny

Trio hänvisningssystem

Högskolan använder hänvisningssystemet Trio som förutom hänvisning av din anknytning även hanterar röstbrevlådor, telefonistfunktioner och köer.

Hänvisning via webb

Du kan hänvisa din anknytning via webben, då via trio.hb.se. Där har du även möjlighet att skapa snabbknappar för att lägga ut på skrivbordet, skapa scheman eller söka dina kollegor. En guide till Trio hittar du i länklistan för Trio-guider.

Hänvisning via mobilapp

Har du en iPhone finns en app att ladda ner där du enkelt kan hänvisa din anknytning och skapa snabbknappar för dina vanligaste hänvisningar. Appen heter Trio Referral som du hittar i App Store. Vid första inloggningen, fyll i användarnamn och lösenord för Trio och serveradress: trioapp.hb.se. En guide hittar du i länklistan för Trio-guider.

Hänvisning på din telefon

På de flesta telefonmodeller går det att hänvisa din telefon med knapptryckningar, se Hänvisningskoder för hänvisning av din telefonanknytning (pdf).

Röstbrevlåda

Du har en röstbrevlåda till din fasta anknytning där personer som söker dig kan lämna meddelande. Du kan via trio.hb.se ange att du vill ha dessa meddelanden skickade som ljudfiler till din e-post eller ringa kortnummer 4450 för att lyssna av ditt meddelande.

Glömt dina inloggningsuppgifter?

Kontakta servicedesken på Campusservice och IT om du saknar eller glömt dina inloggningsuppgifter, campusservice@hb.se.