Huvudmeny

Lokalvård

Högskolans lokaler städas av Skaraborgs Städ. Det nuvarande avtalet löper som längst tom 2017-02-28.

Kontakt

Vid frågor, synpunkter eller beställning av extra städning kontaktas Cecilia Hallgren på Ekonomi via e-post: lokalforsorjning@hb.se eller telefon 033-435 40 48.

Se lokalvårdsprogram för mer information om hur och med vilken frekvens högskolans lokaler städas.

Dokument

Lokalvårdsprogram (pdf)

 

Storstädning, Sommaren 2016

Skaraborgs Städ kommer mellan 20 juni och 19 augusti att utföra storstädning i högskolans lokaler. Det innebär bl.a. att de utför golvvård på högskolans samtliga golv. För mer info om storstädningen se lokalvårdsprogrammet. Skaraborgs Städ kommer även att utföra fönsterputs enligt följande tidsplan:

Kv Balder inklusive Akademiska hus lokaler

Fönster i röda och gröna matsalen samt entréhall (mot allégatan)

Övrigt

Vecka 31-33

 

Vecka 28-32

Kv Sandgärdet

 

Simonsland

Glaspartier

Övrigt

 

Vecka 31-33

Vecka 28-32

Vecka 31-33

 

 

 

Innan ni går på semester tänk på att sätta en lapp på er dörr alt. lägg en lapp på ert skrivbord där det framgår när ni är borta. Se även till att plocka undan saker från golv, skrivbord och fönster, annars kan inte lokalvårdarna utföra storstädning och fönsterputs. Lokalvårdarna flyttar inte tunga föremål.

Tidigare har lokalvårdarna lagt polish på samtliga golv, men med hänsyn till miljön kommer de istället att polera och vaxa golven. Polish läggs endast där Skaraborgs Städ anser att behov finns.

Några dagar innan storstädningen är planerad på ert våningsplan tar lokalvårdarna kontakt med er som jobbar under perioden, för att komma överens om en tid som passar för städning av ert rum.

Storstädningen kommer bland annat att utföras av vikarier, så ha överseende med att det kommer vistas för er okända personer i lokalerna.

Vid frågor kontakta Cecilia Hallgren på telefon: 435 4048 eller mail: lokalforsorjning@hb.se.

Om ni har frågor om storstädningen under v28-31 så tag kontakt med Martha Oveido

073-5432729.