Huvudmeny
Gruppfoto Verksamhetsstöd

Verksamhetsstöd

Enheten Verksamhetsstöd har ungefär 200 anställda. På bilden nedan ser du några av oss som arbetar med med det som enheten har som uppgift: att ge goda förutsättningar för högskolans grundutbildning och forskning, med särskilt ansvar för samordning av högskolans administrativa verksamhet.

God arbetsmiljö för oss

Vi arbetar för en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter där mängden arbete är väl anpassat till arbetstid. För oss är god arbetsmiljö - stöd från kollegor, att vara en del av ett team och att känna samhörighet i en grupp som kan ge avlastning. En tillgänglig, närvarande, lyssnande chef som kommunicerar på ett tydligt sätt och som är insatt i medarbetarnas arbetsuppgifter.

Det handlar också om god fysisk och psykisk arbetsmiljö med tillgång till system och arbetsredskap. Vi vill ha högt i tak för diskussioner, där vi utgår från att alla medarbetare inom organisationen har ett gott syfte och vill väl. Dessutom är det viktigt för oss att kunna samarbeta och ha roligt tillsammans.

Texten är en sammanfattning av åsikter som togs fram vid en reflektionsdag "Ett år efter ny organisation" som Verksamhetsstödet hade i maj 2015.

Aktuellt RSS


Ny rutin gällande förvaltningschefens beslut

För att förvaltningschefens beslutsprocess ska blir mer tydlig, tillgänglig och transparent har en ny rutin skapats. Från och med den 10 januari...


Hej medarbetare! Cecilia Hallgren

Den här gången säger vi hej till Cecilia Hallgren, som arbetar som fastighetsadministratör på Ekonomi. Vad jobbar du med just nu? – Just nu är det...

Till alla meddelanden