Huvudmeny

2015-12-16 Hej medarbetare! Jennifer Tydén

Den här gången säger vi hej till Jennifer Tydén som är kommunikatör med funktionsansvar för kommunikatörer och webbredaktörer på Kommunikation samt stf. kommunikationschef.
 
Jennifer TydénVad jobbar du med just nu?
– Jag har flera spännande projekt på gång, men nu innan det blir jul ska jag bli klar med att ta fram mallar till högskolans nya produktionsverktyg, som ska börja användas nästa år. Det är ett webbaserat system som ska underlätta för den som ska göra enklare trycksaker som affischer, visitkort, roll-ups m.m. Det är smidigt att använda och så följer trycksakerna högskolans grafiska profil utan att man behöver fundera på val av färg, typsnitt eller bild.
 
Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det bästa med mitt jobb är två saker. Dels har jag en fantastisk avdelning att arbeta tillsammans med, vi har kul på jobbet, testar nya saker och ställer upp för varandra när det är mycket att göra. Dels ser alla arbetsdagar olika ut, vilket passar mig jättebra eftersom rutiner kan göra mig lite rastlös. En tjusning just med jobbet på Kommunikation är att det ofta inträffar saker vi inte planerat för och då gäller det att snabbt prioritera om.
 
Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?
– En stor del av mina arbetsdagar går åt till att vara funktionsansvarig vilket gör att det blir mycket e-post, ärenden, möten och samtal med medarbetarna, vilket jag tycker väldigt mycket om. Men min utmaning är att få tid över att driva de projekt jag ansvarar för, arbetsveckan är lite för kort för mig.
 
Favorit på julbordet?
– Jag är världens tråkigaste gäst när det kommer till julbord för jag tycker inte att det är så gott. Men en favorit har jag, den rökta laxen. Den kan jag äta hur mycket som helst av...