Huvudmeny

2016-11-21 Hej medarbetare! Cecilia Hallgren

Den här gången säger vi hej till Cecilia Hallgren, som arbetar som fastighetsadministratör på Ekonomi.

Cecilia HallgrenVad jobbar du med just nu?

– Just nu är det mycket runt inplaceringstestet som jag jobbar med. Förutom det kommer D209 att bli upprustad under julen med nya hörsalsmöbler, ny matta och allmän uppfräschning. Röda matsalen hoppas vi på att också få ett lyft framåt sommaren och utemiljön på Balder och Sandgärdet ska bli trevligare.

– Dessutom tittar vi på alternativa klassrum ALC (Active Learning Classroom) där ett mer flexibelt lärande kan utföras. Vi har projektet "Loftet" som nu ska projekteras och som innebär att J517 kommer att bli en sådan sal. Jag håller även på med upphandling av lokalvården som görs vart fjärde år.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Att förbättra arbetsmiljön på högskolan och framför allt att få ha kontakt med så många härliga medarbetare runt om i verksamheten.

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?

– Att göra rätt från början så att man slipper lära sig av misstagen.

Vart går din drömresa och varför just dit?

– Här kommer du till ett favoritämne. Länge har Italien varit en stor favorit och då framför allt runt Toscana. Drömresan just nu är nog att få göra en långresa antingen i Australien eller USA. Jag har bara varit i New York så det finns ju hur många spännande platser som helst att utforska.

Läs mer

Läs om projektet ”Loftet”.

Text: Johanna Avadahl
Foto: Suss Wilén