Huvudmeny
Prideflagga

Borås Pride

Högskolan i Borås ställer sig bakom Borås Pride. Festivalen arrangeras den 28 juni–1 juli.

Borås Pride
Syftet med festivalen är att synliggöra de normer som genomsyrar samhället och dess konsekvenser, detta genom att samla Borås till en öppen folkfest och uppmuntra till ett öppet klimat som bryter normer, fördomar och diskriminering.
Håll dig uppdaterad med information direkt från Borås Pride på www.boraspride.se (extern länk).  Där hittar du också information om hela festivalens program.

Högskolan i Borås deltar i paraden lördagen den 30 juni tillsammans med Studentkåren i Borås. Alla medarbetare och studenter är välkomna att delta i paraden. Känner du någon som arbetar eller studerar vid högskolan är även du självklart välkommen att gå med oss.

Paraden utgår från Knalleland kl. 18:00 (från området vid busshållplatserna "Knalleland" på Bergslenagatan i Knalleland) och går in mot centrala Borås. Paraden avslutas sen på stora torget i Borås där festligheterna fortsätter.

Samling för dig som vill gå med högskolan och studentkåren

Vi samlas vid högskolans plats i paraden, vår preliminära plats i tåget meddelas inom kort. Tänk på att komma i god tid innan kl. 18:00. Håll utkik efter banderollen med högskolan och studentkårens logotyper. Vi kommer att dela ut ballonger på plats.

Kontakt

För praktiska frågor kring deltagande i paraden:
Anneli Bentzlin, eventkoordinator, Högskolan i Borås

För frågor kring lika villkor:
Linda Borglund, rektors samordnare för lika villkor, Högskolan i Borås

För frågor kring studentkårens deltagande:
Elena Pettersson, studentkårens ordförande 17/18, Studentkåren i Borås
E-post: elena.pettersson@sib.hb.se
Tfn: 0705-14 15 78