Huvudmeny

Tentamenskonferens 2017

Det är med stor glädje vi hälsar er välkomna till höstens tentamenskonferens som i år har landat hos oss på Högskolan i Borås. Konferensen går av stapeln 13-14 september på Textile Fashion Center på högskolans campus i Borås. Vi tror på givande och trevliga dagar tillsammans.

Tid: 13-14 september
Plats: Textile Fashion Center, Högskolan i Borås
Anmälan: Senast 15 juni via länk nedan. Anmälan är nu stängd!

Årets konferens kommer att fokusera lite extra på rättssäkerhet vid tentamen. Vi får bland annat besök ifrån Universitetskanslerämbetet (UKÄ) som kommer presentera delar av den nya rapporten ”Rättsäker examination”. Fundera gärna redan nu på om ni har några frågor och funderingar som ni vill ha svar på.

Vi kommer även ha tillfälle att dela erfarenheter och funderingar bland annat kring digitalisering av tentamen. Om ni har något område som ni önskar delge oss alla, hör gärna av er snarast så att vi får in det i programmet. Vi kommer befinna oss på Textile fashion center. Under dagarna kommer vi att få veta mer om huset och se Textilhögskolans lokaler. På onsdagskvällen beger vi oss till Borås Djurpark. Ta med fördel på dig bekväma skor då vi ska gå på en vandring genom parken och stifta bekantskap med djuren. Vi avslutar med middag tillsammans i zoomiljö.

Kvällsaktivitet för er som kommer till Borås redan den 12 september
Vi har glädjen att kunna erbjuda er som kommer till Borås redan dagen före konferensen en gratis guidad vandring genom Borås centrum där vi får uppleva No Limit Street Art 2017. Efter vandringen finns det möjlighet till gemensam middag på en restaurang, som bekostas av deltagaren.

Vid frågor eller funderingar,  kontakta gärna oss på tentamenskonferen@hb.se.
Vi ser framemot att ses i september!

Välkomna
Viktoria Sandblom och Gill Olson
Studentcentrum vid Högskolan i Borås

Se konferensens program
Anmälan och kostnad
(anmälan är stängd)
Information om resa och boende

Läs mer om No Limit Street Art (extern länk)
Läs mer om Borås Djurpark (extern länk)