Huvudmeny

Inspirationskväll för sjuksköterskestudenter och yrkesverksamma sjuksköterskor


Tid: 2015-01-19, 16:00 — 18:30
Plats: Sparbankssalen, Högskolan i Borås
Evenemangstyp: Nätverksträff

Karriärmål och mål i livet - hur vi kan ta lärdom av idrottens värld i yrkeslivet

Borås Stad, Södra Älvsborgs Sjukhus, Högskolan i Borås och Studentkåren i Borås inbjuder till en kostnadsfri inspirationskväll med Jim Thuresson den 19 januari 2015.

Kvällen vänder sig till dig som arbetar som sjuksköterska inom Borås Stad eller på Södra Älvsborgs Sjukhus, liksom till dig som är sjuksköterskestuderande eller vårdlärare vid Högskolan i Borås.

Datum: 19 januari 2015 
Tid: 16:00 — 18:30 
Plats: Högskolan i Borås, Sparbankssalen, Sandgärdet (samma hus som biblioteket).
Sista anmälningsdag: 16 januari 2015. Vid anmälan senare än 16 januari är du välkommen i mån av plats. OBS att vi vid sen anmälan inte kan garantera mingelmat, eftersom den beställs den 16 januari.
För anmälan: www.hb.se/Om-hogskolan/Aktuellt/Evenemang/Branschtraffar/

Programmet:

Kvällen inleds med lättare förtäring och mingel utanför Sparbankssalen med start kl 16:00. Arbetsgivarrepresentanter finns på plats för att presentera sig och möjlighet till framtida anställning. Akademin för vård, arbetsliv och välfärd informerar om kurser och utbildningar i det ordnarie utbildningsutbudet samt utbildningar och kompetensutvecklingsinsatser inom ramen för uppdragsutbildning. 

Kl 17:00-18:00 Jim Thuresson pratar om "Karriärmål och mål i livet - hur vi kan ta lärdom av idrottsvärlden i yrkeslivet". Plats: Sparbankssalen. 

Så här beskrivs Jim Thuresson av talarförmedlingen: Jim föreläser om attityder och inställningar, mentala bilder, goda vanor och om att bygga självförtroende. Han har en otrolig energi och kunskap om barn- och ungdomsledarskap. Med erfarenhet som förbundskapten i basketboll under 25 år vill Jim införa humant ledarskap."Det handlar om att ge beröm, ge positiva signaler och att bry sig om", säger Jim. Då skapar vi vinnande lag!

Jim Thuresson är till vardags idrottslärare. Han har också varit rådgivare i näringslivet, varit förbundskapten i basket och spelat basket i bl.a. USA. Att peppa människor hör till vardagen för Jim, som har en positiv livsinställning som är garanterat smittsam. 

Arrangörer: Borås Stad, Södra Älvsborgs Sjukhus, Högskolan i Borås och Studentkåren i Borås.

Vid frågor: kontakta Emelie Källquist på tel 033-435 4735 eller e-post: emelie.kallquist@hb.se

Varmt välkommen!

Arrangör: Borås Stad, Södra Älvsborgs Sjukhus, Högskolan i Borås och Studentkåren i Borås