Huvudmeny

Sjuksköterska i karriären - möt forskaren Andreas


Tid: 2015-09-17, 15:00 — 17:00
Plats: OBS LOKALBYTE till M402, Sandgärdet, Högskolan i Borås
Evenemangstyp: Föreläsning, Nätverksträff

Den 17 september hälsas du som är sjuksköterska, pluggar till sjuksköterska eller utbildar sjuksköterskor välkommen till en inspirationsföreläsning med Andreas Claesson under rubriken "Sjuksköterska i karriären - möt forskaren Andreas".

Andreas Claesson, Med Dr och ambulanssjuksköterska, verksam vid Svenska HLR rådet samt forskningsledare och post doc vid Centrum för hjärtstoppsforskning på Karolinska Institutet/SÖS, Stockholm kommer till oss och berättar om sin karriärväg. Andreas kommer även tala om andra möjliga karriärvägar för sjuksköterskor.  

Andreas disputerade 2013 på en avhandling om livräddning i samband med drunkning. 

Eftermiddagen inledes med mingel och lättare förtäring från kl 15 samt minimässa där Borås Stad, Södra Älvsborgs Sjukhus och Högskolan i Borås deltar med företrädare från sina verksamheter.

Kom och prata framtid och karriär med oss!

Klockan 16 startar föreläsningen.  Inspirationsföreläsningen vänder sig till dig som arbetar som sjuksköterska, läser på sjuksköterskeutbildningen eller själv är med och utbildar dagens och morgondagens sjuksköterskor. 

Anmälning sker genom anmälningsformulär här.

Anmälan är bindande men kostnadsfri. Om du får förhinder går det bra att skicka en kollega i ditt ställe. Sista dag för anmälan är söndagen den 13/9.  

Vid frågor kontakta:

Emelie Källquist
Telefon: 033-4354735
E-post: emelie.kallquist@hb.se 

Du hälsas hjärtligt välkommen till oss! 

Arrangör: Borås Stad, Södra Älvsborgs Sjukhus samt Högskolan i Borås