Huvudmeny

Framgångsrikt Entreprenörskap


Tid: 2016-03-08, 07:15 — 08:45
Plats: Sparbankssalen
Evenemangstyp: Seminarium

Den 8e mars bjuder Connect Sverige Region Väst och Högskolan i Borås in till frukostmöte
Tid: 07.00 (Frukost) 07.45 Seminariet
Plats: Sparbankssalen

Malin Hultqvist tillträdde den 8e februari som VD för Stayhard.Redan vid 7 års ålder var hon sin farfars ”frivilliga men enda arbetskraft,” och var med och hjälpte honom att bygga ihop Sveriges minsta senapsfabrik i källaren. Hon är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg. Hon har sedan 2011 arbetat på Rum21, först i rollen som försäljning- och marknadschef och de senaste fyra åren som operativ chef.

Som VD för Stayhard tar Malin Hultqvist Claesson även plats i Ellos Groups koncernledning med uppdraget 'Väx det stort och starkt'

Maria Wolmesjö, är Fil. Dr. och universitetslektor i socialt arbete och anställd vid Sektionen för vård, arbetsliv och välfärd vid Högskolan i Borås samt vid Avdelningen för socialt arbete vid Linköpings universitet. Hon har lång och gedigen erfarenhet från praktiskt socialt arbete i arbetsledande befattningar. 

Wolmesjös forskning har främst fokus på ledarskap och organisering samt de utmaningar och etiska dilemman som framför allt första linjens chefer har att hantera i privat eller offentlig verksamhet. Med avstamp i avhandlingen "Ledningsfunktion i omvandling. Om förändringar av yrkesrollen för första linjens chefer inom den kommunala äldre- och handikappomsorgen" tar presentationen dig med på en personlig forskningsresa om förutsättningar för värdebaserat ledarskapande i interprofessionell samverkan i det sociala arbetets praktiker.