Huvudmeny
Några av modedesignstudenterna som medverkade vd årsstämman. Här innan gästerna anlände.

2014-06-03 13:09

Årsstämma med konceptuellt mode som tack


För att tacka Sparbanksstiftelsen Sjuhärad för gott samarbete satte avgångsstudenter upp delar av EXIT- visningen på Sparbankernas Riksförbunds årsstämma måndagen 2 juni.

- De har gjort det möjligt att visa upp oss på London Fashion Week. Det är vi oerhört tacksamma för, annars hade vi inte nått utanför Sveriges gränser, säger modedesignstudenten Sara-Lovise Ewertson.

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad är en uppskattad samarbetspartner som på flera sätt bidragit till högskolans och Borås stads utveckling. Listan på forskningsprojekt och kultursatsningar de sponsrat genom åren är lång och där ingår också modedesignstudenternas medverkan på London Fashion Week.

- Det är ett bra tillfälle att visa upp sig internationellt som ung designer, det känns lite speciellt att få vara med där, säger Sara-Lovise Ewertson och forsätter:

- Ikväll har vi satt ihop en kortare variant av EXIT-visningen för att säga tack.

Årsstämman ägde rum i Marketplace Arena på Textile Fashion Center, runt 200 personer deltog och tv-profilen Steffo Thörnqvist satte guldkant på kvällen i egenskap av konferencier.