Huvudmeny

2015-12-10 11:12

Medarbetaren: Anna Palmquist


Veckans medarbetare är Anna Palmquist som arbetar som biträdande sektionschef och studierektor på Sektionen för informationsteknologi. Hon tycker att det finns en tjusning i att tjänsteplanera och hyser en stor passion för basket.

Anna PalmquistVad arbetar du med?

– Sedan 1 april 2015 är jag biträdande sektionschef och ensam studierektor på Sektionen för informationsteknologi. Det betyder att det finns en del att göra! Övergripande har jag personalansvar och ansvar för både tjänsteplanering och våra grundutbildningar.

Vad händer på utbildningsfronten?

– Vi ser över våra utbildningar hela tiden och har många idéer för utveckling. Bland annat är vi intresserade av att hitta en masterutbildning tillsammans med Sektionen för biblioteks- och informationsvetenskap. Vi jobbar också ständigt med att attrahera blivande studenter till Borås.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det har alltid varit att utbilda och ha studentkontakt, men nu har jag ju mindre av det. Så jag säger istället att tjänsteplanera! Balansgången mellan att föra samman forskning och utbildning är en rolig utmaning. 

Berätta något om dig som inte så många kollegor vet!

Jag är en basketfantast! När jag var ung spelade jag i KFUM Borås, men det är länge sedan. Nu för tiden serverar jag kaffe och hejar på när damligalaget Marbo Basket spelar hemma i Kinna.

Text: Rebecca Lindholm
Bild: Annie Andréasson