Huvudmeny

2015-04-15 07:39

Vem får vara med i 1866?


Magasinet 1866 sätter högskolans forskning i fokus och är ett sätt att sprida allt spännande som händer inom forskningen till omvärlden. Men vem får vara med i magasinet? Och när kommer nästa nummer?

Nästa nummer av forskningsmagasinet 1866 kommer i september i år. Redaktionen, som består av Ida Borenstein, Jennifer Tydén och Anna Kjellsson på Kommunikaton, arbetar just nu med planeringen för numret.

– Vi får in många tips på vilka forskningsprojekt och personer vi ska skriva om i magasinet så till varje nummer gör vi en prioritering utifrån vad som är strategiskt att skriva om, vad vi inte har skrivit om tidigare och så stämmer vi även av innehållet i varje nummer med rektor. Tanken är att magasinet ska spegla alla högskolans forskningsområden så vi försöker vara rättvisa när vi planerar numren, säger Ida Borenstein som är redaktör för kommande nummer.

Tipsa redaktionen!

Har man tankar, tips och synpunkter är det bara att höra av sig till redaktionen. Vilket forskningsprojekt tycker du att det är strategiskt att skriva om i 1866? Vem skulle du vilja se på omslaget? Mejla dina förslag till kommunikation@hb.se

Läs mer

Du vet väl att du kan läsa alla nummer av 1866 på webben?

Text: Anna Kjellsson