Huvudmeny
Nyckelkort

2015-08-26 13:53

Print and Collect


Högskolan i Borås kommer under v 35-37 införa en ny utskriftstjänst, Print and Collect, som är en säker, miljövänlig och kostnadseffektiv utskriftstjänst tillgänglig för alla studenter och medarbetare vid Högskolan i Borås.

Print and Collect innebär att man endast har en skrivarkö som man väljer för sina utskrifter. Sedan kan man hämta sina utskrifter via att identifiera sig med sitt passerkort vid någon av våra nya Print and Collect-anslutna maskiner alternativt välja utskriftsställe via webben. Om man glömmer att hämta sina utskrifter så raderas dessa i utskriftskön efter 48 timmar, vilket innebär besparing av papper, toner och energi med en tydlig miljöaspekt i fokus.

Samtliga maskiner kopplade till Print and Collect tjänsten är av samma modell (Konica Minolta C454e) och utrustade med kortläsare för samma system som personal och studenter använder för access till våra lokaler.
 
Campusservice och IT kommer mellan vecka 35 till vecka 37 att installera dessa maskiner i samtliga kopieringsrum och vi ber er att under denna installationstid ha överseende med eventuella störningar.

Mer information om tjänsten och hur du gör för att skriva ut, kopiera och skanna hittar du här.

Text: Jane Edström
Foto: Solveig Klug