Huvudmeny
Guldkantsstipendier

2015-02-09 10:00

Krydda studentlivet med guldkant


Drömmer du om nöjen, vardagslyx och avkoppling mellan studierna? Då ska du passa på att ansöka om våra guldkantsstipendier på Facebook. Från och med idag, måndag den 9 februari kan du skicka in din ansökan.

Allt du behöver göra är att klura, spåna och rimma för att komma på den bästa motiveringen till varför just du ska vinna.

Du kan välja mellan sex olika stipendier till ett värde av 500 kr/st. Nytt för i år är filmstipendiet som ger hela fem sköna bioupplevelser och kulturstipendiet hos Ticnet som du kan använda till exempelvis teater, konsert eller stand-up. Vi har förstås behållit våra populära klassiker som Lunchstipendiet, Delikatessstipendiet, Feel-good-stipendiet och Sömnstipendiet. Passa på att unna dig ett eller flera av våra guldkantsstipendier. Det är du värd!

Guldkantsstipendierna är en kampanj framtagen tillsammans med reklambyrån Mecka i Borås. Syftet är att ge studenterna vid Högskolan i Borås en guldkant på tillvaron samtidigt som den får fler personer att hitta till högskolans Facebooksida.

Så här ansöker du om stipendierna

Gå in via länken facebook.com/hogskolaniboras – där hittar du all information du behöver!

Text: Turid Oom