Huvudmeny

2015-02-17 09:56

Medarbetaren Peter Thulin


Peter Thulin är ekonomen som tycker att det är viktigt att gå och fika. En vanlig dag lägger han budgetar eller prognoser och annat som hör yrket till. Vi ringde upp honom för att ställa tre frågor.

Har din roll förändrats i och med om organisationen?

– Det som har förändrats i omorganisationen är att jag numera arbetar mot ett flertal sektioner istället för en institution. Tidigare arbetade jag med ekonomin på Institutionen för pedagogik som blivit tre sektioner, och så arbetar jag även mot Sektionen för informatik från och med årsskiftet. Peter Thulin

Vad tror du att du skulle jobba med om du inte var ekonom?

– Ja, det är frågan det. Vad skulle man jobba med då? Något chefsuppdrag antagligen, det skulle vara roligt att ha ett arbetsledaransvar!

Har du något tips, vilket som helst, att dela med dig av?

– Ett tips är att gå på fikarasterna. Där löser man många arbetsrelaterade frågor men framförallt så lär man känna sina kolleger på ett annat sätt. Om man bara sitter inne på sitt rum missar man en viktig psykosocial del och det är synd. Därför rekommenderar jag fikarasterna!

 


 

I varje nummer av A3:s nyhetsbrev träffar vi en av våra medarbetare inom akademin. Tanken är att det ska vara lättsamt och att vi ska lära känna varandra lite bättre. Artikeln publiceras också här på webben för anställda på A3.

Text: Rebecca Lindholm