Huvudmeny

2015-05-13 13:49

Medarbetaren i fokus – Kristin Sundling


Varje månad presenteras en av medarbetarna vid A2 under vinjetten "Medarbetaren i fokus". Den här månaden träffar vi A2:s nya webbredaktör, som heter Kristin men kallas för Tina.

Hallå där Tina Sundling, ny webbredaktör på Akademin för vård, arbetsliv och välfärd.

Vad har du arbetat med tidigare?Kristin Sundling

- Jag har de senaste åren arbetat på Ulricehamns kommun mestadels som enhetschef, men också som informatör och utredare.
 

Vad kommer du att arbeta med här på högskolan?

- Jag ska arbeta som webbredaktör och jag kommer att arbeta för samtliga tre akademier.
 

Vad tycker du ska bli roligast med jobbet?

- Som gammal student är det roligt att återvända hit till Högskolan i Borås, denna gång för att arbeta. Jag tycker den ständiga strävan efter utveckling kännetecknar miljön här på Högskolan i Borås och det kommer vara en skön känsla att ha med sig i jobbet.
 

Vad gör du när du inte jobbar?

- När jag inte jobbar gillar jag den lite mörkare delen av året, att sjunka ner i soffan med en kopp te och sträckläsa böcker, eller kanske titta på alldeles för många avsnitt på rad av en bra serie. När ljuset återvänder stannar jag gärna i trädgården med händerna i jorden tills det skymmer. Jag gillar att fotografera, måla och lite i hemlighet skriver jag på en bok. Jag har två tonårsdöttrar som båda spelar fotboll så jag tillbringar mycket tid i friska luften som ivrig supporter runt om i bygden.
 

Har du någon dold talang?

- Jag kan hålla andan förbluffande länge, och häpnadsväckande långa sovmorgnar på söndagar tycks för alltid hänga med mig genom livet.

Text: Helen Rosenberg
Bild: Suss Wilén