Huvudmeny
Studentexpeditionen

2015-05-25 10:00

Studentexpeditionen - ny funktion på avdelningen Studentcentrum


Samma tjänster, samma medarbetare men ett nytt namn. Nu byter expeditionen på plan 3 i Balderhuset namn från Studentcentrum till Studentexpeditionen.

Studentcentrum är numera namnet på den avdelning där en rad olika funktioner ingår, som exempelvis Studenthälsan och Studie- och Karriärvägledning. Och då även Studentexpeditionen som består av medarbetare som på olika sätt servar studenterna i expeditionen på plan 3 i huset Balder.

– Nu är Studentcentrum både en större avdelning och ett annat begrepp än vad det var när det startade 2009. I Studentcentrum ingår det olika funktioner. Vi vill ha en egen benämning på just vår funktion, säger Agneta Karlsson, funktionsansvarig på Studentexpeditionen. 

Detta betyder även att funktionen byter e-postadress från studentcentrum@hb.se till studentexpeditionen@hb.se. Den gamla adressen kan användas parallellt ihop med den nya ett tag framöver.

Funktioner som ingår i avdelningen Studentcentrum är Studentexpeditionen, Studie- och Karriärvägledning, Studenthälsan, Språkpedagogiskt stöd, Studentombudsman och Stöd vid funktionsnedsättning.

Här kan du läsa mer om Studentexpeditionen 

Text: Rebecca Lindholm