Huvudmeny

2015-03-31 15:00

Behövs verkligen den nya trappan till Studentcentrum?


Behövs verkligen trappan som ska byggas från entrén till A3? När kommer det att ske? Finns det någon inplacering gjord för de som blir av med sina kontor?

Cecilia Hallgren, fastighetsadministratör, svarar:

– Trappan upp till Studentcentrum från entrén beslutades av rektor i juni 2014 och beslutet togs i samband med att det bestämdes att Studentcentrum skulle samlas på B3. Syftet är att öppna upp och skapa en tydligare och mer välkomnande entré för våra studenter. Detta är något vi gör för studenternas bästa.

– Byggnationen planeras dra igång till sommaren 2015. Vi gör det under sommaren för att störa verksamheten så lite som möjligt. Samtidigt som trappan byggs ska de två bortersta sammanträdesrummen i B3 byggas om till ett större studentpentry. Och där man kommer att komma upp för trappan är det i dag ett förråd, där kommer man att bygga ett nytt större sammanträdesrum.

– I samband med ombyggnationen kommer några kontorsrum på våning 3 att försvinna. Samtal pågår med berörd chef för att hitta alternativ till fysisk placering av de medarbetare som berörs.

 

Har du en fråga på lager?

Undrar du över något? Tveka inte – skicka in din fråga till Inblicksredaktionen så gör vi vårt bästa för att besvara den. Du kan vara helt anonym.

Text: Ida Borenstein