Huvudmeny

2016-04-11 16:00

Intresserad av uppdrag i Anställningsutskott-FoU?


Nu är det dags att hitta ledamöter och suppleanter till Anställningsutskott-FoU. Anmäl ditt intresse eller nominera någon senast den 13 maj.

Anställningsutskott-FoU bereder på uppdrag av FoU-nämnden alla rekryterings- och befordringsärenden av lärare samt docentärenden, förutom inom det konstnärliga området. Anställningsutskottets ledamöter erhåller tidsbegränsade uppdrag och då flera av de nuvarande ledamöterna och suppleanternas uppdrag löper ut 30 juni öppnar vi nu upp för intresseanmälan. Du kan även nominera någon till valberedningen som du tycker passar för uppdraget. Motivera gärna din nominering.

Följande uppdrag ska tillsättas med start 2016-07-01:

  • Ordförande
  • 3 ledamöter
  • 2 suppleanter

Du som är intresserad och vill veta mer om anställningsutskottets arbete och uppdragets innehåll är välkommen att kontakta Helena Bergmann, ordförande i Anställningsutskott-FoU eller Sara Svensson, sekreterare i Anställningsutskott-FoU.

Har du frågor om tillsättningsprocessen är du välkommen att kontakta sammankallande i valberedningen. Intresseanmälan och nominering lämnas till valberedningen senast fredag den 29 april. Ledamöterna i Anställningsutskott-FoU ska vara disputerade.

Valberedning:

Läs mer om Anställningsutskottets uppdrag.

Text: Sara Svensson