Huvudmeny
Solglasögon.

2016-06-20 15:52

Att tänka på innan du går på semester


Nu är sommaren här och för många innebär det semester och ledighet. Det finns några saker som är bra att tänka på i sommar. Här finns samlad information för dig som ska gå på semester och för dig som jobbar under sommaren:

Fakturor i Agresso

Mottagnings- eller betalattestanter måste senast den onsdag den 29/6 attestera fakturor i Agresso EFH så att det inte ligger kvar några oattesterade fakturor över halvårsskiftet. Tänk på att det endast går att attestera fakturor via dator. Det fungerar inte att attestera fakturor via läsplatta eller mobil.

Agresso

Storstädning  

Mellan 20 juni och 19 augusti pågår den årliga storstädningen på högskolan. Innan du går på semester finns det några saker du behöver ordna på ditt rum.

Läs mer om storstädningen.

Hänvisa telefon och e-post

Glöm inte att hänvisa telefon och e-post innan du går på ledighet!

Hänvisa e-post

Hänvisa telefon

Ombyggnationer

Nya lokaler för Smart Textiles, Science Park och Grants and Innovation Office (GIO) byggs under våren/sommaren på Textile Fashion Center. Detta beräknas vara klart 1/9.

Underhållsarbete av golv

Golvet i personalens motionslokal på B8 kommer under vecka 25-27 att grovrengöras. Golvet i Sparbankssalen och M204 kommer mellan 13 juni-31 juli att renoveras.

Låsning av lokaler

Låsning av lokaler kommer att ske veckorna 26-32. Då låses korridorer. Besökare kommer att kunna komma till arkiv och registratur på C7 samt till Studentexpeditionen.

Semesterlistor

Se vem som har ledigt och vem som jobbar i sommar.

Semesterlistor (Excel-fil)

Öppettider i sommar

Det är sommar och vi har inte öppet som vanligt.

Öppettider

Sist men inte minst

Glöm inte att släcka lampor och stänga av dator och datorskärm innan du lämnar din arbetsplats för sommaren. Glad sommar!

Text: Solveig Klug
Foto: Colourbox