Huvudmeny
Campus.

2016-03-11 15:00

Nyfikna studenter på öppet hus


Den 9 mars var det dags för öppet hus på högskolan där blivande studenter gavs möjlighet att få en inblick i vad högskolan har att erbjuda genom informationspass och rundvandringar på campus. Vi passade på att prata med några som vad där.

Jonas Axelsson.

Jonas Axelsson:

– Jag fick en wow-känsla när jag kom in här idag, det känns väldigt trevligt. Jag ska snart gå iväg på den tekniska vandringen, det är den jag är mest intresserad av och är det jag helst av allt vill plugga.

Evelina Edvinson.

Evelina Edvinson, studentambassadör:

– Det har varit en bra dag. Flera har varit väldigt intresserade av speciella utbildningar så jag har fått en del frågor om behörighet.

Anna-Lena Jingnäs.

Anna-Lena Jingnäs, sjuksköterska vid högskolan:

– Det har varit många här idag och ställt relevanta frågor om vad vi på Studenthälsan har att erbjuda i form av stöd och hjälp, till exempel frågor som rör funktionshinder.

Max Börjesson.

Max Börjesson:

– Jag tycker att högskolan känns fräsch och bra. Jag är framförallt här för presentationen om utbildningar inom ekonomi.

Jack Tegnér.

Jack Tegnér, studentambassadör:

– Det har varit en bra dag, jag höll i en rundvandring förut som var jättebra. De frågor jag har fått har handlat om behörighet och om hur högskolestudier fungerar.

Text och foto: Josefine Bjuvefors