Huvudmeny

2016-09-08 11:21

Möt ett företag inom SIIR Partner Group


Vad innebär det som företag, att samarbeta med en forskningsverksamhet som SIIR? Vi har ställt några frågor till Beatrice Henriksson Kortner, VD för Svenska Fönster AB, ett av företagen inom SIIR Partner Group

Beatrice Henriksson Kortner, VD på Svenska Fönster ABSvenska Fönster har sitt säte i Edsbyn, hur kommer det sig att ni valde att samarbeta med SIIR?

Vi lägger stor vikt vid att ligga i framkant när det gäller kundrelationer. För att på ett framgångsrikt sätt kunna serva våra återförsäljare, som är den viktigaste länken mot konsument, krävs det att vi förstår köpbeteenden och köpbeslut. Forskningen som SIIR bedriver kan ge oss mycket goda insikter. När jag kom i kontakt med Retailpodden och lyssnade på alla spännande forskare, tvekade jag inte utan tog kontakt med SIIR.

Vilka utmaningar står ni inför kommande år?

Att leverera en produkt av högsta kvalitet är det alla förväntar sig av en premiumleverantör som oss. Det som gör skillnad är hur vi hanterar våra kunder och underlättar i köpprocessen. Det är där vår utmaning ligger. 

Vad tror du att SIIR:s forskare kommer kunna bidra med till ert företag?

De kan överföra sin kunskap till oss, göra den tillgänglig så att vi och våra återförsäljare kan dra nytta av den i vår vardag på ett konkret sätt.

Kan du ge ett exempel på vad SIIR erbjuder er kommande år?

Kunskapsöverföring är en viktig del. Vidare kommer vi att arbeta i konkreta projekt med syfte att förbättra vår service.

Mer om SIIR Partner Group och andra samarbeten inom SIIR


Bild av öppnat fönsterOm Svenska Fönster AB

Svenska Fönster bildades 1997 och är en av Sveriges marknadsledande fönstertillverkare med två starka varumärken, SP Fönster och Traryd Fönster. Produktionen sker i Sverige i en av norra Europas största och mest miljöanpassade fönsterfabriker.

Läs mer om företaget

Text: Camilla Carlsson
Foto: Svenska Fönster AB