Huvudmeny
Elisabet Klingenstierna

2017-04-07 07:00

Elisabet vill skapa upplevelser


Valet av utbildning var lätt för Elisabet Klingenstierna som vill ha ett kreativt och socialt arbete. Hon känner att Event Management är vägen dit.

Varför valde du att läsa Event Management?

– Jag valde att läsa den här utbildningen eftersom jag gillar att jobba med och mot människor. Jag tycker också det är väldigt roligt att arbeta tillsammans i ett team och skapa upplevelser.  I framtiden vill jag gärna ha ett kreativt och socialt arbete och det kändes som Event Management skulle kunna ta mig dit.

Elisabet Klingenstierna
Ålder: 
23 år
Vad vill du bli när du blir stor? 
Host för min egen talkshow
Vad gör du på fritiden? 
På fritiden gillar jag att träna, lyssna på dokumentärer och göra roliga saker med mina vänner
Vad läser du helst? 
Deckare

Vad gör ni på utbildningen?

– Vi gör många olika saker! Vi jobbar med förarbete för evenemang, marknadsföring, destinationsutveckling och får också genomföra våra egna event. Kurserna som vi läser är väldigt roliga och vi blandar teori med praktiskt arbete. Sista året får man välja mellan att göra praktik eller åka på en utbytestermin.

Möttes dina förväntningar på utbildningen?

– I början av utbildningen tyckte jag att det fanns vissa saker som behövde förbättras.  Det var någonting som jag också tog upp med den som är utbildningsansvarig som var lyhörd och intresserad av feedback. Utbildningen är i ständig utveckling och studenterna har stora möjligheter att påverka innehållet i kurserna vilket är fantastiskt bra.

Vad är det bästa med Campus Varberg?

– Campus Varberg är ett väldigt familjärt och härligt ställe. Med lite färre studenter än de stora lärosätena blir det en väldigt mysig och personlig atmosfär.

Har du några tips till blivande studenter?

– Hoppa på förfrågningar som kommer externt till studenterna på utbildningen, det är både lärorikt och roligt. Man vet aldrig vad för något spännande man får hänga med på. Försök också att fundera på vad du vill lära dig för att kunna påverka och få ut så mycket som möjligt av utbildningen. 

 

Vill du också skapa din framtid i Borås? Läs mer på hb.se/utbildning 
Läs mer om Event Management här

Text: Josefine Bjuvefors
Foto: Privat