Huvudmeny

Mässkarta - lediga platser

Från och med i år får varje utställare välja sin egen monterplats. Förfrågan om plats skickas ut efter det att din organisation har anmält sig till STARK.

Du kan se vilka lediga platser som finns kvar på den här sidan. Varje vit ruta motsvarar 3 kvadratmeter. Om du planerar att boka exempelvis en monterpaket på 6 kvadratmeter, innebär det att ni ska välja två vita rutor.

Kartan uppdateras minst en gång i veckan. Du kan se när den senast uppdaterades längst ner under sista monterplatsen i varje byggnad. Har du frågor rörande val av monterplats, mejla stark@hb.se.

Bild på mässkarta för Balder - onsdag - FYRA PLATSER KVAR

På onsdagen är det studenter som läser vård, pedagogik, administration och bibliotekarieprogrammet som är schemalagda för att närvara på STARK.

Bild på mässkarta för Balder - onsdag

Bild på mässkarta för Balder - torsdag - FULLBOKAT

På torsdagen är det studenter som läser ekonomi, HR, IT, textil, webbredaktör- och ingenjörsprogram som är schemalagda för att närvara på STARK. I Balder brukar studenter som läser HR, webb och ingenjörsprogram främst att röra sig.

Bild på mässkarta för Balder - torsdag

Bild på mässkarta för Sandgärdet - torsdag - FULLBOKAT

På torsdagen är det studenter som läser ekonomi, HR, IT, textil, webbredaktör- och ingenjörsprogram som är schemalagda för att närvara på STARK. I Sandgärdet brukar studenter som läser ekonomi, IT och textil och mode främst att röra sig.

Bild på mässkarta för Sandgärdet - torsdag