Huvudmeny

Fredrik Kullven, entreprenadingenjör

Fredrik Kullven

Hej! Jag heter Fredrik och är entreprenadingenjör. I den rollen agerar jag som ett stöd till platschefen och den övriga projektorganisationen i ett byggprojekt. 

Jag arbetar främst med arbetsplatslogistik och mitt ansvar är att se till att materialhantering och arbetsplatsens gemensamma resurser fungerar effektivt. Detta innebär att jag tillsammans med de olika underentreprenörerna planerar bland annat intransport av material, men även att jag ansvarar för att det finns tillgång till el, belysning, hissar, ställningar, och allt annat som behövs för att serva de som jobbar på arbetsplatsen.

Fredrik Kullven
Befattning: Entreprenadingenjör
Organisation: NCC construction AB avdelninge hus, väst

De viktigaste egenskaperna i min arbetsroll är att vara organiserad, ha kolla på många saker samtidigt och att tycka om att arbeta i team. Arbetet som entreprenadingenjör är väldigt brett och varierat, och man får jobba med många olika saker under byggprojektets gång, något som är väldigt lärorikt och roligt.

ag arbetar främst med arbetsplatslogistik och mitt ansvar är att se till att materialhantering och arbetsplatsens gemensamma resurser fungerar effektivt. Detta innebär att jag tillsammans med de olika underentreprenörerna planerar bland annat intransport av material, men även att jag ansvarar för att det finns tillgång till el, belysning, hissar, ställningar, och allt annat som behövs för att serva de som jobbar på arbetsplatsen.

 

Fredrik Kullven

Befattning: Entreprenadingenjör

Organisation: NCC construction AB anvdelninge hus, väst

 

De viktigaste egenskaperna i min arbetsroll är att vara organiserad, ha kolla på många saker samtidigt och att tycka om att arbeta i team. Arbetet som entreprenadingenjör är väldigt brett och varierat, och man får jobba med många olika saker under byggprojektets gång, något som är väldigt lärorikt och roligt.”