Huvudmeny
Studenter i grupprum

Företag söker dig

Här hittar du som student eller före detta student på Högskolan i Borås erbjudanden om jobb och platser för praktik och exjobb från både stora och mindre företag.

Annonsörerna är inte kontrollerade av Högskolan i Borås. Den här sidan används enbart för att tillgängliggöra de annonser som skickas in.

Vill du annonsera hos oss?

Skicka den färdiga annonsen som pdf-fil till kommunikation@hb.se  Beakta att det kan ta upp till en vecka innan annonsen ligger ute på webbsidan. Tjänsten är helt kostnadsfri.


Personliga handläggare – Försäkringskassan, Borås

(2017-04-28) Vi söker personlig handläggare inom sjukpenning och sjukpenning/samordning. Inom avdelningen för sjukförsäkring möter vi människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Som Personlig handläggare inom sjukpenning arbetar du med sjukskrivna som har bedömts kunna återgå i arbete utan, eller med små, insatser från Försäkringskassan. Som Personlig handläggare inom sjukpenning/samordning arbetar du med sjukskrivna som har bedömts ha ett behov av personlig kontakt och samordning av rehabiliteringsinsatser, för att kunna återgå i arbete. Ansök senast 14 maj. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare – Trandaredsgården, Borås

(2017-04-28) Välkommen att söka tjänsten på avdelningen Solstrålen, här önskar vi en förskollärare som tillsammans medövriga kollegor vill utveckla och skapa en inspirerande lärandemiljö för våra yngsta entreprenörer. Vill du hellrearbeta med de äldre förskolebarnen? Då kan Stjärnfallet vara rätt plats, här finns en ledig plats för en förskolläraremed undervisning i fokus och ett härligt driv. Ansök senast 26 maj. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare – Milstensgården och Milstensgläntan, Borås

(2017-04-28) Förskolorna Milstensgården och Milstensgläntan som är belägna i östra Borås söker två engagerade och nyfiknaförskollärare som tillsammans med oss utvecklar enhetens litteraturprofil. Ansök senast 7 maj. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare – Hulta Torgs förskola, Borås

(2017-04-28) Hulta Torgs förskola är en ny förskola som öppnade januari 2017 och har totalt 5 avdelningar, med åldersindeladegrupper. Förskolans inriktning är Reggio Emilia filosofin. Vill du som förskollärare vara med och utveckla Torgets förskola så att det blir en förskola som vi alla kan vara stolta över? Ansök senast 7 maj. Läs annonsen (pdf)

Library Internship – World Maritime University, Malmö 

(2017-04-24) The World Maritime University has an internship opening for a recent or soon-to-be graduate in Library and/or Information Science. The workload will be divided evenly between routine duties of library operations and special projects.Six months paid internship. Read the ad (external link)

Tulladministratör, sommarvikariat – GIGANT, Alingsås

(2017-04-24) Vi söker dig som vill jobba som tulladministratör på GIGANT i Alingsås under sommaren. Jobbet är 2 mån med början ungefär 15/6. Du kommer att få hantera den dagliga Tulladministrationen vilket innebär att göra Import- och Export deklarationer. De första veckorna får du en introduktion i arbetet, därefter kommer du självständigt hantera arbetsuppgiften. Meriterande är om du har intresse och kunskap om Spedition och Tull. Läs annonsen (pdf)

Inköpare, sommarvikariat – GIGANT, Alingsås

(2017-04-24) Vi söker dig som vill jobba som Inköpare på GIGANT i Alingsås under sommaren. Jobbet är 2 mån med början ungefär 15/6. Du kommer att få hantera Inköp till vårt Centrallager samt Inköp för direkt leverans till våra kunder. De första veckorna får du en introduktion i arbetet, därefter kommer du självständigt hantera arbetsuppgiften.
Meriterande är om du har intresse och kunskap om Logistik och Inköp. Läs annonsen (pdf)

Traineeprogram – Peri, Halmstad

(2017-04-19) Vi på PERI vill kombinera nästa generations idéer medvår samlade expertis inom form- och ställningssystem.Vi satsar nu på traineeprogram som en del av vårt långsiktiga arbete med kompetensförsörjning. Traineeprogrammet vänder sig till dig som är nyutexaminerad byggingenjör. Som trainee hos PERI får du en tillsvidareanställning med 6 månadersprovanställning. Läs annonsen (pdf)

Sortiment & Prisanalytiker – NetOnNet, Borås

(2017-04-19) Just nu behöver NetOnNet förstärka upp våra avdelningar med 3 Sortiment & Prisanalytiker. NetOnNet är just nu i en föränderlig fas, där mycket kommer att hända framåt. Som Sortiment & Prisanalytiker kommer du kunna påverka mycket och verkligen göra skillnad. Läs annonsen (extern länk)

Semestervikarier till Bostad först– Göteborgs kyrkliga stadsmission, Göteborg

(2017-04-19) Som semestervikarie inom Bostad först söker vi dig som är student inom socialt arbete, som exempelvis beteendevetare, socionom, socialpedagog, behandlingsassistent eller liknande. Bostad först är en verksamhet som jobbar med stöd i det egna boendet. Läs annonsen (extern länk)

Studentinformatörer – Akademikerförbundet

(2017-04-12) Nu söker vi studentinformatörer som ökar vår styrka genom att rekrytera fler studentmedlemmar vid sitt lärosäte. Akademikerförbundet SSR är det fackliga yrkesförbundet för samhällsvetare, socionomer, personalvetare, beteendevetare, ekonomer och folkhälsovetare. Läs annonsen (extern länk)

Trainee/Graduateprogram – IMI Hydronic Engineering, Ljung

(2017-04-12) Vi söker högskoleingenjörer eller civilingenjörer med olika inriktningar till vårt  internationella Trainee/Graduateprogram. Vi söker nyutexaminerade eller de som har max 2 års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Du får en utbildning inom företaget med fokus på teknik och ledarskap. Ansök senast 31 maj. Läs annonsen (extern länk)

Studentambassadörer – Drivhuset, Borås

(2017-04-12) Vi söker drivna och självgående studentambassadörer med sinne för kommunikation och marknadsföring. Vi söker dig som är intresserad av entreprenörskap och företagande. Arbetet innebär att du främst kommer att arbeta med marknadsföring av Drivhusets projekt, kurser och aktiviteter mot Högskolan i Borås och dess studenter. Läs annonsen (pdf)

Personlig assistent, timvikarie – Borås

(2017-04-07) Jag är en kvinna på 38 år som nu söker fler timvikarier till min arbetsgrupp. Jag söker dig som både med kort varsel och vid planerad frånvaro kan täcka upp i ordinarie personals frånvaro. Under sommaren finns möjlighet att få ett mer stadigvarande schema. Som personlig assistent hos mig ska du vara behjälplig med det jag själv inte klarar av, det kan vara allt från förflyttning, hygien men även att hjälpa mig att städa, tvätta m.m. Läs annonsen (pdf)

Försäljningssamordnare till Ebbes Hörna – Göteborgs kyrkliga stadsmission, Göteborg

(2017-04-07) Vi söker nu en engagerad Försäljningssamordnare, med erfarenhet från handel och logistik och med ett stort hjärta för människor och återbruk. Som Försäljningssamordnare har du ett samordningsansvar för att arbeta med butikernas drift. Du är spindeln i nätet mellan vår insamlingscentral och våra butiker. Vikariat på 6 månader på 100 %, med start 1 juni 2017. Läs annonsen (extern länk)

(2017-04-06) Dina arbetsuppgifter blir i första hand att ge support och konsultation till vårt egenutvecklade textila PDM-system PISA, där information, tillverkning och kommentering kring produkter sker. Läs annonsen (pdf)

(2017-04-06) Avdelning Kunskap och Samhälle, Kulturförvaltningen i Halmstad söker sistaårsstudenter från Bibliotekshögskolan som kan jobba på biblioteken i Halmstad under sommaren 2017. Läs annonsen (pdf)

Trainee inom plastindustri – Ultrapolymers

(2017-03-30) Vi söker dig som är nyutexaminerad högskoleingenjör inom maskinteknik, industriell ekonomi eller liknande. Som trainee på Ultrapolymers Nordic kommer du få en djupare förståelse för hur teknik och affärer samverkar. Ansök senast 31 maj. Läs annonsen (pdf)

Sjuksköterska – Furuhöjden rehabiliteringshem

(2017-03-30) Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska att jobba med rehabilitering inom olika diagnosgrupper i en hemlik och positiv miljö! Läs annonsen (pdf)

Jobba extra som undersköterska – Furuhöjden rehabiliteringshem

(2017-03-30) Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har gått minst fyra terminer på sjuksköterske/läkarprogrammet att jobba med rehabilitering inom olika diagnosgrupper i en hemlik och positiv miljö! Läs annonsen (pdf)

Sommarjobb – Borås stad, Borås

(2017-03-30) Gör något meningsfullt i sommar. Kolla in alla våra sobbarjobb inom äldreomsorgen och funktionshinderverksamheten. Läs annonsen (pdf)

Lösningsorienterad kundservicemedarbetare – MSX International, Göteborg

(2017-03-30) Vi söker dig som är en duktig problemlösare samt arbetar strukturerat och självgående i de uppgifter du tar dig an. Då du kommer att mycket externa kontakter ser vi även att du är duktig på att kommunicera. Tjänsten passar dig har erfarenhet från arbete med administration och kundservice alternativt erfarenhet inom fordonsbranschen. Erfarenhet från arbete i kundrelationscenter är stark meriterande. Vi ser också att du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat samt har goda IT kunskaper. Läs annonsen (extern länk)

Junior IT administratör – MSX International, Göteborg

(2017-03-30) Arbetet kommer att innebära en blandning mellan att arbeta administrativt och att arbeta tekniskt med support för våra konsulter. Du kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. I tjänsten ingår att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik. Arbetet kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt. Läs annonsen (pdf)

Kvalitet- och Hållbarhetskoordinator – HESTRA, Hestra

(2017-03-30) Som Kvalitet- och hållbarhetskoordinator på HESTRA kommer du bli en viktig länk mellan fabriker och leverantörer. Vi söker dig med ett brinnande intresse för miljö och hållbarhet. Vi ser med fördel att du har en relevant utbildning samt kunskaper i lagar, avtal och förordningar inom miljöområdet. Läs annonsen (pdf)

Praktik hos forum jämställdhet – Sveriges Kvinnolobby, Stockholm

(2017-03-22) Som praktikant hos oss är du delaktig i alla delar för förberedelserna av en stor konferens. Du får även en inblick i jämställdhetspolitiken, offentlig förvaltning och fördjupning i aktuella samhällsfrågor ur ett jämställdhetsperspektiv. Du kommer under din praktik få möjlighet att knyta viktiga kontakter för framtida arbetsliv. Ansök senast 20 april Läs annonsen (pdf)

Semestervikarier till äldreomsorgen – Bollebygds kommun, Bollebygd

(2017-02-14) Vill du arbeta med meningsfulla och utvecklande arbetsuppgifter i en liten och ambitiös äldreomsorg - sök semestervikariat hos oss! I ditt arbete kommer du att bidra till att ge våra äldre en väl fungerande vardag med god omvårdnad och varierande aktiviteter, och du kommer att få uppleva hur givande och roligt det är att arbeta med äldre. Ansök senast 1 maj. Läs annonsen (extern länk)

Sjuksköterskor till sommaren – Bollebygds kommun, Bollebygd

(2017-02-14) Vi söker både dag- och nattsjuksköterskor som kan arbeta som semestervikarier i hemsjukvården med möjlighet till fortsatt anställning efter semesterperioden. Ansök senast 31 maj. Läs annonsen (extern länk)

Sommarföretagare, intensivkurs i affärsutveckling – Drivhuset, Borås

(2017-02-14) Drivhuset söker nu dig som vill gå en intensivkurs i affärsutveckling under sommaren. Ansök senast 19 maj. Läs mer (pdf)

Praktikant inom e-handel och logistik – Stylein, Stockholm

(2017-02-10) Stylein söker en praktikant inom e-handel och logistik, med start omgående. Praktiken pågår med fördel i minst sex månader. Ansök senast 15 februari. Läs annonsen (jpg)

Praktik på inköpsavdelningen – Jollyroom, Hisings Kärra

(Stående) Vi söker praktikanter till Inköpsavdelningen på vårt kontor i Hisings Kärra. Som praktikant är du en del av det löpande arbetet på avdelningen, är medverkande på möten och får genomföra dagliga assisterande uppgifter. Vi söker dig som är student eller nyexad och som är på jakt efter praktikplats om minst 8 veckor på heltid eller deltid. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller näthandel. Vi tar löpande emot ansökningar för praktikplats. Observera att praktiken är oavlönad. Läs annonsen (pdf)

Utveckla en e-handelssida för skjortor, fokus marknadsföring

(2016-12-01) Du ska främst vara kunnig i marknadsföring på nätet och kunna arbeta självständigt. Meriterande är kunskap om material och mode. Läs annonsen (pdf)