Huvudmeny
Studenter i grupprum

Företag söker dig

Här hittar du som student eller före detta student på Högskolan i Borås erbjudanden om jobb och platser för praktik och exjobb från både stora och mindre företag.

Annonsörerna är inte kontrollerade av Högskolan i Borås. Den här sidan används enbart för att tillgängliggöra de annonser som skickas in.

Vill du annonsera hos oss?

Skicka den färdiga annonsen som pdf-fil till kommunikation@hb.se  Beakta att det kan ta upp till en vecka innan annonsen ligger ute på webbsidan. Tjänsten är helt kostnadsfri.


Internships at MM Barcoding Ltd.

MM Barcoding Ltd. is an expanding company located in St. Helens, between Liverpool and Manchester. We are specialized in barcode labelling equipment and its services. As a host partner institution in joint project within the framework of the Leonardo da Vinci Program in the area of vocational training, we offer following internships in the following fields:

  • International Marketing  
  • International Human Resources (HR)  
  • International Finance
  • International Supply Chain  
  • International IT

Read the internship ads (external webpage)

Praktikplats ledig hos Gudrun Sjödén!

Är du en kreativ person som gillar Gudrun Sjödéns färgstarka stil och mönstervärld? Nu finns möjlighet att bli en del av vårt designteam genom att göra praktik på vår designavdelning. Sista ansökningsdag 19 december. Läs annonsen (extern webbsida).

L’HOMME ROUGE söker designassistent för praktik, Göteborg

(2016-12-05) L’HOMME ROUGE erbjuder från januari-april 2017 en praktikplats för att hjälpa framförallt design- men också inköpsfunktionen med relevant support. Bolaget är litet så därför kommer praktikanten få en bra inblick i hur det är att driva ett litet modeföretag, praktikanten kommer få möjligheter att jobba med lite av allt och vara med på möten gällande alla delar av verksamheten om så behagar för att öka sin professionella kunskap. Läs annonsen (pdf)

Style By Mouche söker praktikant

(2016-12-02) Mouche är ett modeföretag som fokuserar på internationella designers och ett noga utvaltoch välsorterat utbud av kläder, accessoarer och skor men även livsstil och inredning. Företaget har nyligen lanserat sin e-handel samt sitt eget varumärke. För rätt person finns det goda möjligheter till jobb efter avslutad praktik. Läs annonsen (pdf).

Flera internships hos Housing Anywhere

(2016-12-02) Are you looking for an internship with possibility to stay at a quickly growing start-up? Did you study abroad and fell in love with the international life? Do you thrive in international environments, have the start-up spirit and are you hungry to make an impact in the world? Head office in Rotterdam. Läs annonserna:

Utveckla en e-handelssida för skjortor, fokus marknadsföring

(2016-12-01) Du ska främst vara kunnig i marknadsföring på nätet och kunna arbeta självständigt. Meriterande är kunskap om material och mode. Läs annonsen (pdf)

Timanställda kundtjänstmedarbetare

(2016-12-01) Nordea söker timanställda kundtjänstmedarbetare till Servicekontoren i Göteborg och Mölndal. Läs annons (extern sida).

Tidningsbärarna söker vikarierande Personalman till region Borås

(2016-12-01) Som Personalman står du stadigt med en fot i arbetsrätt och personalrelaterade ämnen och en fot i rekrytering och bemanning. Du ser den tydliga kopplingen mellan förutsättningar och resultat och bidrar aktivt till distributionen; hjärtat i vår verksamhet. Läs annonsen (pdf).

Gör exjobb i verkligheten

(2016-12-01) Ta chansen att starta och bygga upp ett eget säljbolag.instruktionsfilmer.se är en digital portal till 100 % anpassad för instruktionsfilmer. Ni säljer abonnemang till företag som laddar upp egna filmer med kvalitetssäkrat och kontrollerat innehåll. Sidan är helt fri från tredjepartsreklam, externa länkar och relaterade filmer. Vi ansvarar för drift/hosting av filmerna och det krävs inga investeringar i ombyggnad av kundernas/företagens hemsidor eller extra bandbredd. Läs annonsen (pdf).

Project leader workwear

(2016-12-01) As a project leader you will be involved in developing workwear solutions for international customers. You will be specialized in segments to ensure best solutions in bespoke developments. Read ad (pdf).

Fritidspedagog och förskollärare

(2016-12-01) Sjömarkenskolan söker personal till våra fritidsavdelningar. Sjömarkenskolan
är en lugn och trivsam F-6 skola med ca 400 elever. Liksom övriga Borås stad arbetar vi efter visionen: Lust att lära, möjlighet att lyckas. Det innebär att vi utgår från en helhetssyn av elevens utveckling och lärande samt goda relationer mellan personal, elever och föräldrar. Läs hela annonsen (pdf).

Tiger Herr NK Göteborg söker extrasäljare

(2016-12-01) Tjänsten är en tillsvidareanställning på 5 tim/veckan fokuserat till lördagar och söndagar samt storhelger. Tillträde 2016-01-02. Sista ansökningsdag är 2016-12-16. Läs annonsen (pdf).

Student söker student som är hejare på att sy

(2016-12-01) Ett par studenter som är bra på att sy sökes för att sy ett par jeansbyxor utifrån en bild. Betalning utgår. Läs annonsen (jpg-fil med bild på förlaga till byxorna).

Tuxer söker provmodeller

(2016-11-30) Tuxer söker provmodeller till kontoret i Bromma, Stockholm. Som provmodell testar de kläderna på dig istället för en provdocka. Du får kommentera hur kläderna känns och hur bra passformen är. Du är tillgänglig för provning av plagg periodvis, främst vid ett till två tillfällen på vintern och samma på sommaren. Uppdraget passar dig som studerar eller om du är tillgänglig under dagtid. Läs annonsen (pdf).

H&M söker dig som är nyexaminerad inom IT

(2016-11-30) Ansökningsexpert, kravanalytiker, testare, processmanager etc. Läs annonsen (pdf)

H&M IT Trainee 2017

(2016-11-30)  H&M söker kandidater till sitt IT Trainee-program. Läs annonsen (pdf).

Studentmedarbetare Universitetsbiblioteket

(2016-11-25) Göteborgs universitetsbibliotek (UB) är ett av landets största bibliotek och består av nio bibliotek med olika ämnesinriktningar och en enhet för digitala tjänster. Som studentmedarbetare skall man vara behjälplig med enklare biblioteksarbete såsom att ge service i låneexpeditionen, ta fram och sätta upp böcker, kopiera och bistå med enklare IT-service. Vissa av arbetsuppgifterna innebär tunga lyft. Läs annonsen (pdf).

Flera förskollärare/barnskötare till Bredared

(2016-11-24) Vill ni tillsammans med engagerade kollegor vara med att utveckla verksamheten och skapa en lärorik och rolig miljö för barnen, då är ni rätt person för oss.Vi erbjuder dig kompetensutbildning, egen planeringstid, reflektionstid med ditt arbetslag, fria pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag, friskvårdsaktiviteter samt mentor för dig som är nyutbildad. Läs annons (extern sida).

Sommarjobba utomlands som platspersonal

(2016-11-24) Vill du ha världen som arbetsfält? Drivs du av utmaningar och ansvarstagande? Vill du utvecklas som ledare och problemlösare? Trivs du i rollen som samordnare och organisatör? Vill du arbeta med människor från olika kulturer och få en bra  merit och ett internationellt nätverk? Då har vi på STS travel schools jobbet för dig! Läs annonsen (pdf).

STS Student travel schools söker språkreseledare

(2016-11-24) Älskar du att arbeta med ungdomar? Vill du få en spännandr och utvecklande sommar där ingen dag ärr den andra lik? Vill du arbeta utomlands med människor från olika länder och kulturer? Gillar du att arrangera aktiviteter och utflykter? Vill du få möjlighet att undervisa i språk utomlands? Då har vi jobber för dig! Läs annonsen (pdf).

Orderplockare

(2016-11-03) Är du sugen på ett givande extrajobb utöver dina studier? Studerar du på distans och känner att du har tid över är detta ett perfekt  tillfälle. Hos oss på Storesupport får du chansen att dryga ut din studentkassa samtidigt som du skapar dig erfarenhet för framtida arbeten. Vi på Svenska Storesupport Lager & Logistik AB är nu på jakt efter drivna och positiva studenter för arbete på lager i Hisingsbacka. Läs hela annonsen (pdf).