Huvudmeny
Studenter som sitter och pratar

Företag söker dig

Här hittar du som student eller före detta student på Högskolan i Borås erbjudanden om jobb och platser för praktik och exjobb från både näringsliv, offentlig sektor och kommun.

Annonsörerna är inte kontrollerade av Högskolan i Borås. Den här sidan används enbart för att tillgängliggöra de annonser som skickas in.

Vill du annonsera hos oss?

Skicka den färdiga annonsen som pdf-fil eller länk till annons på er webbsida till kommunikation@hb.se  Beakta att det kan ta upp till en vecka innan annonsen ligger ute på webbsidan. Tjänsten är helt kostnadsfri.


Praktikant till Gant, Stockholm

(2018-01-19) If you are a passionate and innovative graduate or young professional we have an excellent opportunity for you to join our design and product development internship at GANT HQ, Stockholm. You will be part of an environment driven by passion, innovation and authenticity in the world of Original American Sportswear. Apply no later than 31 January. Annons - läs mer om praktikplatsen och hur du söker (extern länk).   

Praktikant till Tapetshopen, Borås

(2018-01-16) Tapetshopen är en butik som säljer utvalda tapeter, med hög kvalitet, online. Vi söker en inredningsintresserad och driven person för inköp och marknad som vill få erfarenhet från ett ambitiöst e-handelsföretag på vårt kontor mitt i Borås. Exempel på arbetsuppgifter är att skriva produkttexter, hantera kommunikation med kunder eller leverantörer samt mycket annat som innefattar att jobba på ett litet men växande företag. Annons - praktikant till Tapetshopen (pdf)

Lediga tjänster till Borås Stad

(2018-01-16) Borås Stad växer och söker medarbetare som vill vara med och göra staden ännu bättre för boråsarna. Nya invånare – nyfödda och nyinflyttade – betyder att fler behöver vara med och utveckla Borås för framtiden. Varje år rekryteras mellan 700 och 1 000 nya medarbetare. Det behövs bland annat förskollärare och lärare, undersköterskor, sjuksköterskor och socionomer, men också en mängd andra olika yrken. Just nu söker vi:

  •  Förskollärare till Savannens förskola (två tjänster - sista ansökningsdag 21 januari)
  •  Förskollärare till Skattekistans förskola (sista ansökningsdag 28 januari)
  •  Förskollärare till Trollgården (sista ansökningsdag 4 februari)
  •  Förskollärare till Björkgården (sista ansökningsdag 4 februari)
  •  Förskollärare till Bodagården (sista ansökningsdag 18 februari)

Du kan läsa samtliga lediga tjänster på boras.se/ledigajobb.

Systemutvecklare till Ellos Group, Borås

(2018-01-16) Som systemutvecklare/integrationsutvecklare hos oss jobbar du med Mule som integrationsmotor, där du kommer att bygga och underhålla integrationer mellan och inom koncernens interna och externa system. Du kommer att arbeta med protokoll såsom JMS, SFTP, HTTPS m.fl. för att skapa säkra och tillfredsställande kommunikation mellan de olika systemen. Sista ansökningsdag är 11 februari. Annons - systemutvecklare till Ellos Group (pdf)

Avlösare för barnuppdrag till Borås Stad

(2018-01-16) I uppdraget som avlösare kommer du att finnas i barnets och familjens vardag i hemmet. Du skall medverka till att barnet får möjlighet att utvecklas på ett gynnsamt sätt och du skall vara en barnkär, positiv och ansvarstagande person. Därutöver behöver du vara social, flexibel och ha ett allmänt gott omdöme. Sista ansökningsdag är 31 januari. Annons - avlösare för barnuppdrag till Borås Stad (pdf)

Intervju med Skanska under STARK 2018

(2018-01-11) Vill du vara med och bygga ett bättre samhälle? Du kan ansöka om ett kontaktsamtal under STARK-mässan den 25 januari med vår verksamhet inom Grundläggning som är en del av vår Väg & anläggningsverksamhet. Är du intresserad av vad man kan jobba med inom grundläggning och vill veta mer? Sista ansökningsdag är 22 januari. Läs mer om hur du skickar in en intresseansökan till Skanska (pdf)

Semestervikarier till Borås Stad

(2018-01-10) Vill du ha en meningsfull sommar? Sök jobb som semestervikarie i Borås Stad. Annons - semestervikarier till Borås Stad (pdf)

Säljare till Kvalitetsflytt, Borås

(2018-01-10) Kvalitetsflytt i Sverige AB grundades 2003 och är ett flyttföretag med idag 30 anställda, vi finns i Borås där vi har huvudkontor & det är där vi har vår försäljningsavdelning. Vi har även verksamhet i Göteborg- Varberg- Landskrona Malmö. Inga tidigare erfarenhet av försäljning krävs utan vi söker studenter både tjejer eller killar som tycker om att prata i telefon och har ett öppet sinne och nyfiken på en ny bransch. Annons - säljare till Kvalitetsflytt (pdf)

Extrajobb på IVY nightclub, Borås

(2018-01-10) I slutet på januari kommer vi slå upp dörrarna till en nattklubbsupplevelse som vår kära stad aldrig har sett förut. Vi söker därför nu drivna eldsjälar som vill vara med och inte bara jobba för oss, utan även bli en del av vår familj. Annons - extrajobb på IVY nightclub (pdf)

Extrajobb genom Manpower, Ulricehamn

 

(2018-01-10) Är du bosatt i Ulricehamnsområdet och har inget emot att arbeta skift inom produktionsindustrin? Vill du ha ett spännande jobb på ett välkänt företag i Ulricehamn? Då är du välkommen att söka denna tjänst!

Vår kund söker just nu flera studenter som kan rycka in vid behov i produktionen. Du behöver vara i god fysisk form och inte ha något emot att arbeta kvällar och nätter då produktionen pågår hela dygnet. Du bör kunna läsa och förstå instruktioner på svenska för att kunna utföra dina arbetsuppgifter obehindrat. Du gillar att arbeta i grupp, är flexibel och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Sista ansökningsdag är 13 februari. Annons - extrajobb genom Manpower (extern länk)

Webbpraktikant till Vallgatan 12, Göteborg

(stående) Vi är ett kläd- och inredningsföretag som söker praktikanter till vår e-handelsavdelning för 2018. Vill du vara med och utveckla vår e-handel? Låter det lockande att vara med och underhålla en expanderande webb-butik, ta fram grafik för digitala ändamål och hantera webb-orders? Just nu söker Vallgatan 12 en praktikant med god datorvana och ett naturligt intresse för design, trender och sociala medier.  Annons - webbpraktikant till Vallgatan 12 (pdf)

Timvikarier till Vård- och äldreförvaltningen, Borås Stad

 

(2018-01-10) Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad söker dig som vill ha ett roligt och givande arbete i kombi-nation med dina studier. Vi är i behov av timvikarier vardagar och helger under dag-, kväll- och nattetid för våra olika verksamheter hemtjänst, vård- och omsorgsboende, korttidsverksamhet samt larm- och nattorganisation. Annons - timvikarier till vård- och äldreförvaltningen (pdf)

Medarbetare till Båvens Spinneri, Sparreholm

 

(2018-01-03) Efterfrågan på våra garner ökar hela tiden. Därför utökar vi nu verksamheten genom att söka en ny medarbetare som älskar ull. Du kommer ingå i vårt lilla team på tre personer och du får lära dig att göra allt. Från att tvätta, karda och spinna till att ha kundkontakter och skicka paket. Våra maskiner är nya, fabriksmiljön är liten och ljuvligt placerad alldeles invid Båvens strand.  Annons - medarbetare till Båvens Spinneri (pdf)

Projektansvarig för feriearbete, Bollebygds kommun

 

(2018-01-03) Vill du komplettera dina studier med praktiskt arbete? Som studentmedarbetare på Arbetsmarknadsenheten i Bollebygd jobbar du i genomsnitt 8-10 h/vecka, där du själv har möjlighet att anpassa arbetstiderna så att det passar med dina studier.

Som projektansvarig för kommunens feriearbete, har du helhetsansvaret för att förbereda, driva och genomföra arbetet med ferieplatser för ungdomar i Bollebygds kommun 2018. Ferieperioden då ungdomarna arbetar i kommunens verksamheter, sker under en tidsperiod om två veckor i månadsskiftet juni-juli. För arbetet finns en projektprocess framtagen som du kommer att följa, men även utveckla. Du får även handledning av enhetschef och handläggare inom Arbetsmarknadsenheten, vilka du har kontinuerlig avstämning med. Sista ansökningsdag är 26 januari 2018. Annons - projektansvarig för feriearbete (extern länk)

Projektansvarig för feriearbete, Bollebygds kommun

 

(2018-01-03) Vill du komplettera dina studier med praktiskt arbete? Som studentmedarbetare på Arbetsmarknadsenheten i Bollebygd jobbar du i genomsnitt 8-10 h/vecka, där du själv har möjlighet att anpassa arbetstiderna så att det passar med dina studier.

Som projektansvarig för kommunens feriearbete, har du helhetsansvaret för att förbereda, driva och genomföra arbetet med ferieplatser för ungdomar i Bollebygds kommun 2018. Ferieperioden då ungdomarna arbetar i kommunens verksamheter, sker under en tidsperiod om två veckor i månadsskiftet juni-juli. För arbetet finns en projektprocess framtagen som du kommer att följa, men även utveckla. Du får även handledning av enhetschef och handläggare inom Arbetsmarknadsenheten, vilka du har kontinuerlig avstämning med. Sista ansökningsdag är 26 januari 2018. Annons - projektansvarig för feriearbete (extern länk)

Marketing Coordinator B2B at Eton, Borås

(2017-12-27) With a transformation towards omnichannel and end consumer marketing focus, we are looking for a Marketing Coordinator to support our business. The Marketing Coordinator work closely with the Trade Marketing Manager supporting the entire marketing and e-commerce organization as well as the Chief Marketing Officer. The Marketing Dept. is responsible for the Eton brand, creating content for all valid channels and driving traffic to our wholesale customers, Eton brand stores & e-commerce. We strive to always offer our end consumer a premium Eton experience in all distribution channels, including PR and VM. Se annons för Marketing Coordinator B2B (external link)

Praktikanter till Hugo Boss

(2017-12-27) Hugo Boss söker två praktikanter. Dels som "Intern Product Development Belts (pdf), dels som "Intern Creative Technical Product Development (pdf).

Praktikant inom produktion och Sourcing/Sustainability till Björn Borg, Stockholm

(2017-12-21) Björn Borg söker dig som vill arbeta och utveckla dig inom området Produktion och Sourcing/Sustainability. Du är en lagspelare med egen drivkraft, strukturerad, uppmärksam och gillar att träna. Du har ett intresse för hållbarhet, kvalitet och produktion. Läs mer om praktiken hos Björn Borg (pdf)

Översättare från svenska till norska till Hobbex, Borås

(2017-12-21) Hobbex AB ett detaljhandelsföretag med fokus på elektronik, drönare, skytte och radiostyrt. Hobbex befinner sig i en expansiv fas där en stor del av produktsortimentet har bytts ut och vi söker nu dig som talar och framförallt skriver flytande norska för att översätta våra produkttexter från svenska till norska.! Annons - översättare från svenska till norska (pdf)

Introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor, Göteborgs Stad

(2017-12-15) Nu erbjuder vi alla nyexaminerade sjuksköterskor ett gemensamt introduktionsprogram inför uppdraget att arbeta som SSK i Göteborgs Stad. Programmet är en introduktion för att ge bästa möjliga förutsättningar för att jobba inom kommunal hälso- och sjukvård. Läs annonsen (pdf)

Praktik på inköpsavdelningen – Jollyroom, Hisings Kärra

(Stående) Vi söker praktikanter till Inköpsavdelningen på vårt kontor i Hisings Kärra. Som praktikant är du en del av det löpande arbetet på avdelningen, är medverkande på möten och får genomföra dagliga assisterande uppgifter. Vi söker dig som är student eller nyexad och som är på jakt efter praktikplats om minst 8 veckor på heltid eller deltid. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller näthandel. Vi tar löpande emot ansökningar för praktikplats. Observera att praktiken är oavlönad. Läs annonsen (pdf)