Huvudmeny

Workshoppar och aktiviteter

Välkommen att delta vid våra aktiviteter som vi ger under Hösten 2017 samt Våren 2018.

Aktivitetern är öppna för alla, och vi har inget krav på anmälan, du kan bara dyka upp (Obs! Selfleader/Inre ledarskap kräver anmälan). Vid frågor kontakta karriarservice@hb.seFredag 6 april 12:15-13:30, Sal D209
Till alla studenter som läser i OPUS och Administratörprogrammet:
Inspirationsföreläsning - Var finns jobben?

Hur får du jobb efter examen? Alla delar av din anställningsprofil i viktig och i den här föreläsningen kommer Akademikerförbundet SSR prata om hur du kan påverka och nischa in dig redan under studietiden. Vi kommer prata om hur arbetsmarknaden ser ut för dig som studerar Administratörprogrammet och Organisations- och personalutvecklare i samhället (OPUS). Sektorer, titlar, kompetenskrav och lönestatistik är exempel på ämnen som vi kommer gå igenom, men fokuset kommer framför allt att ligga på hur du som student kan forma och påverka din framtid.


Anmäl dig här senast tisdagen den 3 april.


Måndag 23 april 15:15-16:00, Sal A315 Rekrytera utan CV - en fluga eller här för att stanna? 

Idag ser vi hur företag och organisationer hittar nya sätt att rekrytera. Det kan handla om allt mer riktade aktiviteter från  tradionnell headhunting, studentprojekt, tävlingar, auditions, genom speeddating, sociala medier etc. Det finns de inom rekrytering som menar att CV är död och att vi har en weeb full av "CV kyrkogårdar". detta är något som vi kommer diskutera under 45 minuter. Vi hoppas såklart att ni tillsammans med inbjudna gäster gör dessa 45 minuter så matnyttiga som möjligt.  Föreläsningen/workshoppen ingår i Avd.Studentcentrums måndagsföreläsningar.

Bild på studenter som jobbar med ett grupparbete