Huvudmeny

Workshoppar och aktiviteter

Välkommen att delta vid våra aktiviteter som vi ger under Hösten 2017 samt Våren 2018.

Aktivitetern är öppna för alla, och vi har inget krav på anmälan, du kan bara dyka upp (Obs! Selfleader/Inre ledarskap kräver anmälan). Vid frågor kontakta karriarservice@hb.se


Onsdag 7 februari 11:30-13:00 CV-granskning i Balder utanför Röda matsalen

Ditt CV och ditt personliga brev är ditt ansikte utåt och är viktiga verktyg på vägen mot en intervju. Tag med ditt CV och ta chansen att få tips och feedback av oss på Karriärservice.

Måndag 12 februari 15:15-16:00, Sal A315 Att jobba i grupp - glädje eller plåga?

Vad är det som avgör om ett grupparbete funkar eller inte? Bra gruppdynamik hur får vi till det? Hur påverkar olika personligheter i en grupp utfallet? Vi kommer gå igenom olika terorier och tankar kring detta. samt ge konkreta tips på hur ni kan lägga upp en plan för ett lyckat grupparbete. Föreläsningen/workshoppen ingår i Avd.Studentcentrums måndagsföreläsningar.

Torsdag 1 mars 12:30-14:00, Sal A315 Hitta jobben som inte finns

Många jobb fås via kontakter eller alla du som student tar kontakt med företag/organisationer. Denna föreläsningen tar upp lite tips och trix kring hur du hittar de dolda jobben. Tips på bra hemsidor, sökvägar samt hur du kan vidga ditt nätverk.

Måndag 19 mars 15:15-16:00, Sal A315 Alla CV:n kan bli bättre

Ditt CV och ditt personliga brev är ditt ansikte utåt och är viktiga verktyg på vägen mot en intervju. I CV-föreläsningen tittar vi närmare på hur du kan gå tillväga, tips och trix och vad som är viktigt att tänka på.

  

Måndag 23 april 15:15-16:00, Sal A315 Rekrytera utan CV - en fluga eller här för att stanna? 

Idag ser vi hur företag och organisationer hittar nya sätt att rekrytera. Det kan handla om allt mer riktade aktiviteter från  tradionnell headhunting, studentprojekt, tävlingar, auditions, genom speeddating, sociala medier etc. Det finns de inom rekrytering som menar att CV är död och att vi har en weeb full av "CV kyrkogårdar". detta är något som vi kommer diskutera under 45 minuter. Vi hoppas såklart att ni tillsammans med inbjudna gäster gör dessa 45 minuter så matnyttiga som möjligt.  Föreläsningen/workshoppen ingår i Avd.Studentcentrums måndagsföreläsningar.

Bild på studenter som jobbar med ett grupparbete