Huvudmeny
Studentvärd på mässa

Arbeta på STARK

Vi är i behov av studenter som kan arbeta för att se till att STARK flyter på och blir ett lyckat arrangemang. Sysslorna är många och det finns tillfälle att jobba före, under och/eller efter arbetsmarknadsmässan STARK. Självfallet ersätts du ekonomiskt i enlighet med Högskolan i Borås kollektivavtal för studentambassadörer.

STARK-ringare kontaktar tidigare utställare som har deltagit på arbetsmarknadsmässan och informerar om att anmälan har öppnat och stämmer av om det finns några frågor rörande årets mässa. Arbetet påbörjas i oktober. Du styr själv över vilka tider du kan jobba så länge det är under dagtid (kl. 8:00-17:00).

Logistikvärdar ansvarar för att lokalerna ställs i ordning och monterplatser märks upp. När mässan är över hjälper logistikvärdarna till att återställa lokalerna. Arbetspassen är förlagda dagen innan mässan den 23 januari och på eftermiddagen den 25 januari när mässan är slut. Du kan välja att arbeta en eller båda dagarna.

Mässvärdar ansvarar för informationsdisken under själva mässan och är ofta första kontakten en utställare eller besökare får. Jobbet består i att ge ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Arbetspass finns för både 24 och 25 januari.

Lounge- och garderobsvärdar ansvarar för utställargarderoben samt ser till att det finns en trevlig lounge för utställarna när de behöver en fikapaus från mässan. Arbetspass finns för både 24 och 25 januari.

Utställarvärdar ansvarar för ett par specifika utställare och ser till att de får den praktiska hjälp de behöver. Målsättningen är att du som utställarvärd tar hand om minst en utställare som är kopplad till ditt studieområde. Arbetspass finns för både 24 och 25 januari.

Låter någon av ovanstående poster lockande? 

Skicka din ansökan till stark@hb.se redan idag! Ange ditt namn, utbildning, kontaktinformation, om du har tidigare erfarenheter av liknande sysslor och vilket arbete du är intresserad av. Givetvis går det även bra att höra av sig om du har frågor rörande arbetet som studentvärd eller STARK som helhet.