Huvudmeny
STARK-dagen, It's a match

STARK-dagen

STARK-dagen 2017 kommer att arrangeras torsdagen den 26 januari. Dagen är ett fantastiskt tillfälle för dig som student att träffa aktörer från offentliga och privata sektorn som gärna vill träffa dig. Ett antal utställare kommer delta under dagen för att erbjuda olika arbetstillfällen eller kanske en miljö för uppsatsskrivande. Utställarna vill gärna träffa studenter som precis har påbörjat sina studier likaväl som studenter som snart ska ta sin examen.

Vad söker du?


Datum:
26 januari 2017

Tid: kl. 10:00-15:00

Plats: Balder och Sandgärdet

Utställarna består av aktörer inom offentliga och privata sektorn samt intresseorganisationer som alla känner att de har något att erbjuda Högskolan i Borås studenter. Det kan t ex röra sig om jobb efter avslutade studier, jobb vid sidan av studierna, sommarjobb, eller en miljö för uppsatsskrivande. 

Läs om studenterna som fick jobb efter STARK-dagen

Osäker på vart du ska börja?

För att STARK-dagen ska kunna erbjuda så mycket som möjligt engagerar sig många av högskolans avdelningar. Vi vill att det ska finnas något för alla, och som inledande hjälp på traven arrangerar Karriärservice en serie workshops där du kan få hjälp med ditt CV eller tips om vad man kan tänka på när man pratar med utställare.

Arbeta på STARK-dagen?

Vill du engagera dig mer än att bara vara besökare? Som STARK-värd jobbar du tillsammans med andra studenter med att t ex ställa i ordning lokalerna eller agera företagsvärd.

Läs mer om vad det innebär att vara STARK-värd

STARK-dagen på facebook

Delta och dela gärna STARK-dagens evenemang på facebook för att få senaste nytt om dagen.

Länk till STARK-dagens evenemang på Facebook (extern länk).

STARK-projektet genom
Therése Andersson
Projektledare
therese.andersson@hb.se