Huvudmeny
STARK-dagen, It's a match

STARK-dagen

STARK-dagen är högskolans arbetsmarknadsdag som arrangeras traditionellt sista torsdagen i januari varje år. Dagen är ett fantastiskt tillfälle för dig som student att träffa aktörer från offentliga och privata sektorn som gärna vill träffa dig. Ett 90-antal utställare kommer delta under dagen för att erbjuda olika arbetstillfällen eller kanske en miljö för uppsatsskrivande. Utställarna vill gärna träffa studenter som precis har påbörjat sina studier likaväl som studenter som snart ska ta sin examen.

Vad söker du?

Utställarna består av aktörer inom offentliga och privata sektorn samt intresseorganisationer som alla känner att de har något att erbjuda Högskolan i Borås studenter. Det kan t ex röra sig om jobb efter avslutade studier, jobb vid sidan av studierna, sommarjobb, eller en miljö för uppsatsskrivande. 

Läs om studenterna som fick jobb efter STARK-dagen

Osäker på vart du ska börja?

För att STARK-dagen ska kunna erbjuda så mycket som möjligt engagerar sig många av högskolans avdelningar. Vi vill att det ska finnas något för alla, och som inledande hjälp på traven arrangerar Karriärservice en serie workshops där du kan få hjälp med ditt CV eller tips om vad man kan tänka på när man pratar med utställare.

Frågor om STARK-dagen

Har du en fråga eller fundering om STARK-dagen, skicka ett mejl till starkdagen@hb.se.

Vad är STARK-dagen?


Följ Gabriella i hennes förberedelser inför STARK-dagen.

Till videoklippet