Huvudmeny
RSM Göteborg

Vårt företagsklimat erbjuder en utmaning för den som vill spänna sin båge och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete. Du får goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling – givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg.

En annan stor fördel för dig som verkligen vill satsa på din karriär, är att det finns goda möjligheter att inom en rimlig tid bli delägare hos oss.

I vår strävan att erbjuda våra kunder högsta tänkbara servicenivå, söker vi ständigt efter begåvade och ambitiösa personer till vårt globala team med fler än 37 500 medarbetare. Vi erbjuder omfattande utbildning och möjligheter till utveckling, för att du skall kunna nå lysande resultat hos oss. Hos RSM kommer du att kunna utvecklas som individ, få ett mentorskap som leder till framtida ledarskap och bli uppmärksammad för dina prestationer och för den potential du besitter.