Huvudmeny
Handduk med mönster

Designtävling för studenter

Nu är du som är student vid Högskolan i Borås välkommen att delta i vår designtävling. Vi söker ett mönster, designat av en av våra studenter och som kommer att användas på våra profilprodukter.

Profilprodukterna kommer att användas som gåva till dem som besöker högskolan, men den kommer också att finnas till försäljning i vår reception.*

Fakta

Upplaga: Mönstret kommer att användas på flera produkter, vid flera produktionstillfällen.
Tryck: 4-färgstryck.
Utfall: Skapa mönstret så att det flödar och kan användas med utfall. Färger på trycket ska hämtas från högskolans grafiska profil, som du kan titta på här (pdf-fil).

Någonstans på produkten alt. på ett kort så kommer namn eller signatur på den student som designat mönstret tillsammans med högskolans logga.

Mönstret ska vara anpassat för tryck och lämnas i eps-format.

Vinst

Den student som väljs ut kommer att få produkter som producerats med trycket på. Antal beror på vilken typ av produkter.

Nyttjanderätt

Högskolan i Borås har nyttjanderätten till mönstret från och med den 1 december 2018 och till dess hela upplagan är förbrukad.

Skicka in ditt bidrag via e-post till: jennifer.tyden@hb.se senast måndagen den 27 november 2017.

Frågor besvaras av jennifer.tyden@hb.se

*Om vi inte hittar ett lämpligt mönster för produkten, så förbehåller vi oss rätten att utlysa del/hela tävlingen igen eller avstå från att tillverka produkten.