Huvudmeny

Regler

Tävlingen pågår 21 november 2016–18 december 2016. För att kunna delta i tävlingen ska du vara student vid Högskolan i Borås.

Tävla gärna med flera bilder och i flera deltävlingar. Tänk på att det är ditt ansvar att få medgivande från ev. personer på bilden innan du publicerar bilden på Instagram. 

Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna delta i tävlingen, och bilden ska finnas tillgänglig på Instagram till och med den 22 december 2016.

Vinnaren utses av Högskolan i Borås, utsedda representanter röstar på ett antal bilder som valts ut av en utsedd arbetsgrupp inom högskolan. Beslutet går inte att överklaga. Det kontrolleras via Ladok att vinnaren är student vid Högskolan i Borås.

Vinnarbilderna kommer att publiceras på Instagram (@hogskolaniboras) och på Högskolan i Borås Facebooksida, vinnarnas användarnamn på Instagram kommer också att publiceras.

Som vinnare accepterar du också att medverka i en eventuell uppföljning (en bild på dig och ett kort citat från dig om din tävlingsbild och vinst) på Högskolan i Borås Facebooksida.

Vinsterna går inte att byta mot kontanter.

Tävlingen arrangeras av Högskolan i Borås. Facebook och Instagram är som företag på inget sätt delaktiga i tävlingen, och kan inte ställas ansvarigt.

Högskolan i Borås förbehåller sig rätten att kostnadsfritt använda bilderna på webb, sociala medier och i tryckt material för att marknadsföra högskolan och dess utbildningar.