Huvudmeny
Högskolans campus

Företagsdag - examensarbete

Under Textilhögskolans företagsdag har ditt företag möjlighet att komma till oss och presentera förslag på examensarbeten för vårterminen 2017. Det är ett sätt att knyta kontakter med våra studenter och samtidigt få hjälp med att undersöka något som är relevant för just ditt företag. Om du inte har en konkret idé om vad du behöver hjälp med men ändå är intresserad av ett samarbete så går det naturligtvis bra att komma och presentera företaget och låta studenterna sedan själva komma på idéer för examensarbetet. Har du en praktikplats att erbjuda i samband med att våra studenter är ute och gör fältstudier under våren, finns det även möjlighet att presentera detta.

Dag och tid: 21 februari 2017, kl. 13:00-16:00
Plats: Vestindien C, Textilhögskolan, Skaraborgsvägen 3, Borås 
Anmälan: Via e-post: stig.nilsson@hb.se eller tfn: 0701-91 48 09 senast den 16 februari 2017. 

Ange gärna om du vill och kan göra presentationen på engelska då vi har många internationella studenter. Presentationerna bör inte vara länge än 10-15 min och det är viktigt att det framgår vem som studenterna ska kontakta. Högskolan kommer inte att agera som mellanhand utan efter företagsdagen sköts kontakten mellan studenten och företagsrepresentant.

Har du inte möjlighet att närvara så finns ändå chansen att få ett examensarbetsförslag presenterat under dagen. Skicka ditt förslag till ovanstående kontaktperson och gärna med en kort företagsbeskrivning och kontaktinformation.

Studenter från följande utbildningar kommer att finnas på plats: 

Kandidatutbildningar:

  • Butikschefsutbildning
  • Textil produktutveckling och entreprenörskap
  • Textilekonomutbildning
  • Textilingenjörsutbildning

Magisterutbildningar: 

  • Magisterutbildning i textilteknik
  • Magisterutbildning i textilt management