Huvudmeny
Högskolans campus

Företagsdag - examensarbete

Under Textilhögskolans företagsdag har ni som företag möjlighet att komma till oss och presentera förslag på examensarbeten för vårterminen 2016. Det är ett sätt att knyta kontakter med våra studenter och samtidigt få hjälp med att undersöka något som är relevant för just ert företag. Om ni inte har en konkret idé om vad ni behöver hjälp med men ändå är intresserade av ett samarbete så går det naturligtvis bra att komma och presentera företaget och låta studenterna sedan själva komma på idéer för examensarbetet. Har ni en praktikplats att erbjuda i samband med att våra studenter är ute och gör fältstudier under våren finns det även möjlighet att presentera detta.

Dag och tid: 4 februari kl. 13:00-17:00
Plats: Vestindien, B och C, Textilhögskolan, Skaraborgsvägen 3, Borås 
Anmälan: Via e-post: katrin.tijburg@hb.se eller tfn: 033-435 41 68 senast den 27 januari. 
Program:
Här är programmet för eftermiddagen 

Ange gärna om ni vill och kan göra presentationen på engelska då vi har många internationella studenter. Presentationerna bör inte vara länge än 10-15 min och det är viktigt att det framgår vem som studenterna ska kontakta. Högskolan kommer inte att agera som mellanhand utan efter företagsdagen sköts kontakten mellan studenten och företagsrepresentant.

Har du inte möjlighet att närvara så finns ändå chansen att få ett examensarbetsförslag presenterat under dagen. Skicka ditt förslag till nedanstående kontaktperson och gärna med en kort företagsbeskrivning och kontaktinformation.

Våra kandidatutbildningar:

Våra magisterutbildningar: