Huvudmeny

Transparency: The Must-Have Driver for Change


Tid: 2017-04-06, 10:00 — 12:30
Plats: Marketplace Borås, Textile Fashion Center, Borås
Evenemangstyp: Konferens

Välkommen på konferensen Transparency: The Must-Have Driver for Change.

Temat för den internationella konferensen är transparens kring hållbarhetsfrågor. Huvudtalare är: Bruno Pieter, grundare av honest by, det enda företaget i världen som fullt ut har en transparent verksamhet, deltar som huvudtalare.

Simonetta Carbonaro, professor och projektledare för konferensen tillsammans med Jonas Larsson, universitetslektor, vid Textilhögskolan, kommer att leda ett samtal med huvudtalaren Bruno Pieters. Därefter kommer hon att tillsammans med Sofie Schop från Sustainable Apparel Coalition leda en paneldiskussion där bland andra Hendrik Aplen, Sustainability Business Expert på H&M, Sigrid Barnekow, programchef för Mistra Future Fashion, Sandy Black, professor vid Center for Sustainable Fashion, London College of Fashion och Sarah Ditty, policyansvarig för Fashion Revolution, samt ytterligare internationella intressenter och beslutsfattare att medverka.

Konferensen anordnas av Textilhögskolan, Högskolan i Borås, och branschorganisationen Sustainable Apparel Coalition, SAC, i samarbete med the Design of Prosperity Initiative och Marketplace Borås och vänder sig till alla som är intresserade av frågor kring hållbarhet och transparens inom textil- och modebranschen.

Konferensen är kostnadsfri och hålls på engelska.

Anmäl dig här senast 31 mars.