Huvudmeny

Vi uppdaterar webbsidorna under Utbildning. Vi gör ny layout, ändrar strukturen och lägger till nya funktioner. Detta innebär att det kan upplevas rörigt under tiden som vi är inne och arbetar men vi hoppas att du har överseende med detta.

Har du frågor eller tankar om uppdateringen så är du välkommen att höra av dig till oss på Kommunikation via kommunikation@hb.se

Det kompletta kursutbudet för hösten 2018 kommer att visas på webben från och med vecka 8.

För vidareinformatörer

Högskolan i Borås kommer 2018 erbjuda en Vidareinformatörsdag och Öppet hus på samma dag. En inbjudan kommer gå ut till dig som jobbar med vägledning och information till våra presumtiva studenter. Dagen innehåller bland annat information om våra utbildningar, inspiration och information från antagningen.Du kommer kunna välja vilka program du vill lyssna på under eftermiddagen som då övergår i Öppet hus

Vidareinformatörsdagen 2018

Boka in den 14 mars 8.30-16.00 för att delta i vidareinformatörsdagen och Öppet hus. Inbjudan kommer under januari månad.

Nyhetsbrev

Två gånger per termin kommer vårt nyhetsbrev ut. Du kan antingen läsa det här på vår hemsida eller anmäla på studievagledning@hb.se om du önskar få brevet skickat till din e-post. Där kan du även avanmäla om du inte längre önskar prenumerera.

I vårt nyhetsbrev tar vi upp bland annat nya utbildningar, nyheter från antagningen och aktuella händelser. Vi tar gärna emot synpunkter på innehållet!