Huvudmeny

För vidareinformatörer

Högskolan i Borås erbjuder varje år i februari en vidareinformatörsdag för dig som jobbar med vägledning och information till våra presumtiva studenter. Dagen innehåller bland annat information om våra utbildningar, inspiration och information från antagningen.

Vidareinformatörsdagen 2017

Årets vidareinformatörsdag inleddes av akademichef Mikael Löfström som pekade på olika tendeneser och förmedlade en del de av de framtida utmaningar som högskolan i Borås står för. Vi fick också höra om nyheter inom antagningsområdet av funktionsansvarig Lena Wallengren. Därefter följde en fullspäckad förmiddag med presentationer av våra tekniska utbildningar där både lärare, studierektorer, student och alumner deltog. På eftermiddagen fick vi höra om Sunil Kumar Ramamoorthys karriärväg inom forskningen som resulterat i en doktorstitel. Slutligen fick vi en mycket uppskattad inspirationsföreläsning av Shahrzad Kiavash där hon berättade om hur en allvarlig sjukdom hastigt kan förändra livet. Här nedan kan du ta del av föreläsarnas presentationer.

Nyhetsbrev

Två gånger per termin kommer vårt nyhetsbrev ut. Du kan antingen läsa det här på vår hemsida eller anmäla på studievagledning@hb.se om du önskar få brevet skickat till din e-post. Där kan du även avanmäla om du inte längre önskar prenumerera.

I vårt nyhetsbrev tar vi upp bland annat nya utbildningar, nyheter från antagningen och aktuella händelser. Vi tar gärna emot synpunkter på innehållet!