Huvudmeny

Vi uppdaterar webbsidorna under Utbildning. Vi gör ny layout, ändrar strukturen och lägger till nya funktioner. Detta innebär att det kan upplevas rörigt under tiden som vi är inne och arbetar men vi hoppas att du har överseende med detta.

Har du frågor eller tankar om uppdateringen så är du välkommen att höra av dig till oss på Kommunikation via kommunikation@hb.se

Det kompletta kursutbudet för hösten 2018 kommer att visas på webben från och med vecka 8.

Janne sluter cirkeln med en masterexamen i textilt management

Janne Järvinen.Ett allmänt intresse för textilier fick Janne Järvinen att satsa på studier i textilteknologi. Ett stort intresse för hållbarhet ledde honom vidare till masterprogrammet i textilt management med inriktning mot styrning av textila värdekedjor på Högskolan i Borås.

Det var en lärare hemma i Finland som föreslog Janne Järvinen att ta en närmare titt på masterprogrammet på Textilhögskolan i Borås. Janne hade redan en kandidatexamen i textilteknologi, men nu hade han börjat leta efter kurser som kunde hjälpa honom att sluta cirkeln, kurser som corporate social responsibility, CSR, och hållbarhet. 2013 gick flytten till Borås.

Läs hela intervjun på engelska

2015-02-04

Sidansvarig : Solveig Klug

Uppdaterad : 2017-11-30