Huvudmeny

STARK för alumner

STARK är Högskolan i Borås arbetsmarknadsmässa, där du och din organisation får chansen att träffa våra studenter. Söker du nya medarbetare? Har du ett utvecklingsprojekt som skulle kunna genomföras som exjobb av en student? På STARK-mässan har du möjlighet att visa upp din organisation och vad ni har att erbjuda högskolans studenter.

Välkommen att delta som utställare på STARK och ta tillvara på ett ypperligt tillfälle att marknadsföra din organisation mot studenter och personal på Högskolan i Borås. STARK har årligen ett 100-tal utställare och besöks av studenter från högskolans områden inom bibliotek och information, ekonomi, HR och personal, informationsteknologi (IT), offentlig förvaltning, pedagogik, textil och mode, teknik och vård.

Nästa STARK-mässa planeras att arrangeras sista onsdagen och torsdagen i januari, 29-30 januari 2020. Vill du få en inbjudan när anmälningsformuläret för STARK öppnar för alumner? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret på den här sidan.

Registrera dig som alumnkontakt för STARK
 
Behandling av personuppgifter
Vi behöver dina kontaktuppgifter för att bjuda in dig till framtida STARK-mässor. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvarig för alumnfrågor och STARK-mässan. Du kan när som helst ta bort dig från sändlistan genom att mejla stark@hb.se.

 

Mer information

Till informationssidan för STARK-mässans utställare
Länk till STARKs event på facebook (extern länk)