Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Akademin för vård, arbetsliv och välfärd

Vid Akademin för vård, arbetsliv och välfärd bedrivs utbildning och forskning inom vårdvetenskap, vård- och omsorgsadministration, arbetsvetenskap och offentlig förvaltning. Här finns också FoU Sjuhärad Välfärd som är ett kompetenscentrum för forskning och utveckling inom välfärdsområdet.

Händer

2019-11-26

Träffa A2s nya administratörer

Två nya anställda har nyss tillkommit på vår akademi, båda två utbildningsadministratörer. Här får du lära känna Agneta och Camilla lite grann.

Agneta Karlsson, utbildningsadministratör Vad ska du arbeta med på akademin? Jag ska arbeta med utbildningsadministration för Sjuksköterskeutbildningen och det är även tänkt att jag ska vara lite "backup" till Sofia och Anna gällande VFU. Vad har du arbetat med innan du började här? Jag började 1998 på högskolans bibliotek och har där arbetat med många olika saker. 2008 började jag sen som samordnare på Studentcentrum, när det startades upp. Sedan augusti 2017 har jag jobbat på A3 som...