Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Folk tittar på en föreläsning

Besök och event

Vid Högskolan i Borås sker årligen många evenemang, både internt och externt anordnade. På dessa sidor kan du som ska arrangera ett evenemang hitta information som underlättar för dig i planerandet och genomförandet.

Är du i planeringsfasen av ett event? Många delar av ett event kan du genomföra själv med stöd av högskolans olika verksamheter.

Checklista för event

I Checklistan för event hittar du en översikt med saker som är bra att tänka på i samband med besök och evenemang. Här finns också hänvisningar till vem du får stöd av i olika frågor. Här kan du skriva ut checklistan för event (pdf, uppdaterad 190320). Tänk på att checklistan uppdateras löpande så se gärna över den inför varje nytt event du arrangerar.

Samordning av event

Eventkoordinator Anneli Bentzlin har ett övergripande ansvar för att samordna event. För att veta vad som är på gång på högskolan behöver du fylla i webbformuläret, Eventformuläret.

Högskolans eventkoordinator

Kontakta eventkoordinator Anneli Bentzlin om du har några frågor kring event.