Huvudmeny

Prenumerera på helgdagar

Det finns möjlighet att prenumerera på en kalender med svenska helgdagar och inarbetade dagar som då syns i din egen kalender.

Det finns möjlighet att prenumerera på en kalender vi skapat med svenska helgdagar och inarbetade dagar gällande högskolans personal. Du får då upp svenska helgdagar och inarbetade dagar i din egen kalender.

Prenumerera på kalender med svenska helgdagar och inarbetade dagar:

  1. Öppna GroupWise-klienten via startmenyn.
  2. Klicka länken: webcal://gwwebb1.adm.hb.se/gwcal/calendar/cG9zdG1hc3RlckBoYi5zZT9jbj01OUI2Q0E4MS5oYnBvZG9tMi5oYmFkbTRwby4xMDAuMTM3Mzk2OS4xLjkzRjIuMQ
  3. Eventuellt får du upp en dialogruta där du väljer att öppna länken med GroupWise MAILTO Protocol Handler och klickar på Open link.
  4. I GroupWise-klienten får du nu upp en dialogruta, Prenumerera på en kalender.
  5. Välj Prenumerera.

Om dialogrutan inte kommer upp direkt kan du prenumerera manuellt:

  1. Öppna GroupWise-klienten.
  2. Högerklicka på mappen Kalender och välj Prenumerera.
  3. Kopiera och klistra in följande länk under Plats: webcal://gwwebb1.adm.hb.se/gwcal/calendar/cG9zdG1hc3RlckBoYi5zZT9jbj01OUI2Q0E4MS5oYnBvZG9tMi5oYmFkbTRwby4xMDAuMTM3Mzk2OS4xLjkzRjIuMQ
  4. Klicka på Prenumerera.

Bild för hur man prenumererar på kalenderBild för hur man prenumererar på kalender

Du har även möjlighet att byta färg på helgdagarna och de inarbetade dagarna om du önskar att de syns tydligare i din huvudkalender genom att klicka på kalendersymbolen till vänster om kalendernamnet och välj färg från paletten.