Huvudmeny

Byta tjänsterum

När du byter tjänsterum ombesörjer du själv flytten, men det finns även en del praktiskt som behöver ordnas, som att uppdatera i våra system och att säkerställa att din dator fungerar i nätuttaget.

För att ditt byte av tjänsterum ska fungera så smidigt som möjligt har vi på Campusservice och IT skapat ett formulär som vi önskar få ifyllt i god tid innan flytten för att kunna säkerställa att din dator fungerar i nätuttaget i ditt nya rum, uppdatera i våra system och eventuellt boka in en vagn till hjälp för flytten.

Observera att du själv ansvarar för att flytta din dator och att du flyttar till ditt nya tjänsterum med befintlig möblering, du tar inte med dig möbler från ditt gamla rum. Du tar inte heller med telefonen utan loggar in med din befintliga anknytning på telefonen i ditt nya rum, instruktion för hur du gör finns under fast telefoni.

För att enkelt och smidigt skriva ut en ny dörrskylt så loggar du själv in på https://doorsign.hb.se/

Önskar ni extra tunnor för att slänga pappersavfall, kontakta campusservice@hb.se.

Byte av tjänsterum

Fyll i formuläret och tryck på "Skicka". Alla fält markerade med * är obligatoriska.

För att vi skall kunna säkerställa att din dator kommer att fungera i det nya uttaget, ange nedan när din dator skall kopplas in. Du ansvarar själv för att flytta din dator.
Inkoppling av dator*

Telefoni

Jag vill beställa en mindre vagn till mitt nuvarande rum till hjälp för min flytt. Vagnen återlämnar du till Campusservice och IT när din flytt är klar.


Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna behövs för att planera och administrera flytten och för att kommunicera med dig.

Läs mer om hur högskolan hanterar personuppgifter på hb.se/dataskydd

Behandling av uppgifter*