Huvudmeny

Sociala Medier

Biblioteket har ett antal kanaler i sociala medier för att kommunicera och dela med sig av aktuell information, forskning och kunskap.

Biblioteksbloggenrss-flöde

biblioteksbloggen.hb.se

Biblioteksbloggen vänder sig till alla som använder sig av biblioteket, men kanske i första hand våra studenter. Här skriver vi om olika ämnen som rör biblioteket, studier vid högskola och universitet eller vetenskap överlag.

Forskningsrelateratrss-flöde

forskningsrelaterat.hb.se

Forskningsrelaterat är även det en blogg, men den vänder sig i första hand till alla forskare vid högskolan. Här bloggar vi om händelser och företeelser som kan beröra forskare i allmänhet, och forskarna vid högskolan i synnerhet.

FacebookFacebook-logga

Biblioteket på Facebook: Högskolan i Borås - Biblioteket

På Facebook delar bibliotekarierna med sig av tips, information om vad som händer på Biblioteket och även företeelser i omvärlden som skulle kunna beröra våra studenter. Främsta målgruppen för våra uppdateringar på Facebook är våra studenter.

InstagramInstagram

Biblioteket på Instagram: biblioteketpahogskolaniboras

På Instagram publicerar våra #bookface-bilder, men även boktips och tips om vad som händer i biblioteket. Alla som är intresserade av vad som händer i biblioteket är välkomna att följa!

Twitter

Twitter

Biblioteket på Twitter: biblioteketpaHB

På Twitter delar vi med oss av vår biblioteksutveckling. Vilka projekt och händelser är på gång på Biblioteket? Hur jobbar Biblioteket med vissa frågor? Främsta målgruppen för våra tweets är människor som är intresserade av biblioteksfrågor i allmänhet, och Biblioteket vid Högskolan i Borås i synnerhet.