Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Publicera uppsats

Biblioteket ansvarar för Borås Digitala Vetenskapliga Arkiv (DiVA). Där görs alla uppsatser på kandidat-, magister- eller masternivå från Högskolan i Borås fritt tillgängliga. Det ökar tillgängligheten och synligheten för din uppsats.

För att din uppsats ska göras fritt tillgänglig i DiVA behöver du skriva på ett elektroniskt avtal på studentsidan Inlämning av examensarbete. Om du av någon anledning inte kan använda detta inlämningsformulär kan du fylla i dokumentet avtal för digital publicering och lämna till din sektion. Observera att du publicerar inte din uppsats i DiVA själv utan går istället via din akademi för att få uppsatsen publicerad.

När din uppsats är publicerad i DiVA blir den automatiskt sökbar i den nationella uppsatsdatabasen Uppsök och den blir även tillgänglig via Uppsatser.se.