Huvudmeny

EndNote – Introduktion och workshop

Biblioteket erbjuder introduktioner till referenshanteringsverktyget EndNote för dig som är anställd eller student på Högskolan i Borås. Presentationerna riktar sig till dig som är nybörjare och vill komma igång med att använda EndNote.

Du väljer själv om du är intresserad av EndNote som installerat program (X9) eller om du vill lära dig mer om den webbaserade versionen (Online), eller om du vill gå på både och. För studenter rekommenderar vi i första hand EndNote Online och för forskare EndNote X9 (eller både och). Om du vill anmäla dig till mer än ett tillfälle kan du fylla i formuläret en gång till.

Datum VT 2019:
Tisdag 15 januari - X9 (desktopklient)
Tisdag 29 januari - Online (webb)
Tisdag 12 februari - X9 (desktopklient)
Tisdag 26 februari - Online (webb)
Tisdag 12 mars - X9 (desktopklient)
Tisdag 26 mars - Online (webb)
Tisdag 9 april - X9 (desktopklient)
Tisdag 23 april - Online (webb)
Tisdag 7 maj - X9 (desktopklient)

13.00-14.00: Introduktion till vald variant av EndNote

14.00-15.00 Workshop då du kan fortsätta bekanta dig med programmet ”hands on”

Lokal: J438 i biblioteket
Max 15 deltagare per tillfälle, "först till kvarn" gäller. Anmälan krävs senast två dagar i förväg. Vid för få anmälningar kan tillfällen komma att ställas in, då meddelas du om detta senast dagen innan.

Introduktionen ges på svenska.
Ta gärna med din egen dator.

Kontakta karin.suld@hb.se om du har frågor om tillfällena med EndNote Online och sara.hellberg@hb.se om du har frågor om tillfällena med EndNote X9.

Anmälan till introduktionen

Jag är:Jag anmäler mig till följande datum:
Personuppgifter som anges i formuläret kommer att skickas via e-post till arrangören Biblioteket vid Högskolan i Borås. Informationen behövs för att vi skall veta hur många som anmält sig samt för att kunna kommunicera med anmälda deltagare. Dina uppgifter kommer att raderas efter evenemanget.