Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Alen Doracic i arrangörsstaben

2020-03-23 16:07

iConference 2020 är igång


Istället för ett myllrande internationellt möte i Borås, har arrangörerna Högskolan i Borås, Oslo Met och iSchools lyckats styra om till ett fullspäckat virtuellt program.

– Vi har program nästan dygnet runt, för att alla deltagare ska kunna vara med och presentera och ta del av konferensen i sin egen tidzon, säger Alen Doracic från Högskolan i Borås.

Från början var målet att ta emot ca 450 deltagare i Borås. Måndag morgon var 380 deltagare registrerade och möjlighet att registrera sig finns kvar, så ytterligare deltagare kan tillkomma.

– Det känns roligt att så många valt att delta även om konferensens upplägg blev i ett annat format.

Merparten av programmet kommer att äga rum den här veckan, men även nästa vecka erbjuds vissa programpunkter i form av så kallade Special meetings.

– Vi ser fram emot en intensiv vecka med internationellt kunskapsutbyte via virtuella presentationer, möten, diskussioner och workshops, avslutar  Alen Doracic.

Till sidan för iConference

Text: Kristina Stålberg

Montage: Högskolan i Borås