Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Internationella möjligheter

Internationella möjligheter

Högskolan i Borås har ett omfattande internationellt samarbete, exempelvis genom utbyte av studenter, personal och forskning över gränserna. Internationella och globala erfarenheter bidrar till utbildningens kvalitet och ämnets utveckling. För dig som student bidrar det till stora möjligheter och större anställningsbarhet.

Som student vid Bibliotekshögskolan har du stora möjligheter att spendera delar av din studietid utomlands, genom utbytesstudier eller praktik. Du uppmuntras också att genomföra ditt examensarbete i ett utvecklingsland och får stöd i att söka stipendier för detta.

Gruppen för internationalisering arbetar aktivt med internationaliseringsfrågan och Bibliotekshögskolans internationella koordinator Karl-Fredrik Ahlmark svarar på frågor och hjälper dig om du vill ut i världen.