Huvudmeny

Här hittar du information om den forskning som bedrivs av högskolans 65 professorer, 173 universitetslektorer, 170 universitetsadjunkter och 88 doktorander (mars 2019).

Daniel Ekwall

Daniel Ekwall

Professor

Sektionen för företagsekonomi och textilt management

Telefonnummer: 033-4354657

Mobilnummer: 0732-305929

E-post: daniel.ekwall@hb.se

Rumsnummer: U419

Signatur: EKW

Jag arbetar som professor i textilt management. Forskningsmässigt fokuserar jag på spårbarhet, riskhantering och innovationsprocesser inom den textila värdekedjan. Till detta skall även logistik och supply chain management läggas.

Jag har arbetat på Högskolan i Borås sedan 2010, först som universitetslektor i logistik och sedan februari 2018 professor i textilt managment. Utöver mina positioner vid högskolan i Borås är jag även docent (Supply Chain Management) och samhällsansvar) vid Hanken, Svenska handelshögskolan i Helsingfors och docent (Supply Chain Security) vid Åbo universitet (TSE  - Turku School of Economics). Jag har fått ta emot pris för min forskning såsom för bästa doktorand papper vid NOFOMA 2008 samt den Highly Commended pristagare av 2011 Emerald / EFMD Outstanding Doctoral Research Awards i logistik och Supply Chain Management kategori.

Avhandlingstitel

Managing the risk for antagonistic threats against the transport network

Områden

Centrumbildningar